kapat

06.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün kısa seyahatlerin yoğun olabileceği hareketli bir gün. Yakın çevreyle kuracağınız olumlu bağlantılar sonucu işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Komşularınız ve yakın dostlarınızla ilişkilerinizin yoğunlaşabileceği görülüyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Yakın akrabalarınızdan bazıları size maddi konularda destek olabilir. Eşiniz ve ortağınızla olumlu ilişkiler kurmaya gayret etmelisiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Kendinizi toplum yaşantınızda göstermek isteyebileceğiniz bir gün. Kendiniz bir çok bakımdan duyarlı ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Girişimci yapınız sevgi konularında yenilik yapma isteği içinde girmenize neden olabilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Kafanızı dinlemek isteyeceğiniz ve yalnız kalmaktan hoşlanabileceğiniz bir gün. Kitap okumak müzik dinlemek ve hobilerinizle ilgilenmek için vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Zihninizin aktif çalışması yaratıcı yönünüze destek veriyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Kendinizi grup çalışmalarında ve arkadaş çevrenizde rahat hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Liderlik yeteneğinizi ortaya koyarak çevrenizin takdirini kazanabilirsiniz. Aşk konusunda idealist fakat biraz fazla özgürlükçü bir tutumunuz olabilir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla ve diplomasi yeteneğinizle dikkat çekebileceğiniz bir gün. Otoritelerle iyi ilişki kurabilir kendinizi ispatlama fırsatı bulabilirsiniz. Kişisel bakımınız için rahatça masraf yapabileceğiniz görülüyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Tatil ve seyahat planları yapmak için hevesli olabileceğiniz bir gündesiniz. Yabancı kültürlere duydugunuz ilgi bu konularla ilgili araştırma ve girişim yapma isteğine neden olabilir. Dini ve felsefi konulara kendinizi yakın hissedebileceğiniz görülüyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Duygusal yoğunluğunuzun yüksek olacağı bugün, cinsel bakımdan da kendinizi aktif hissedebilirsiniz. Ailenizin kaynaklarıyla ilgili kararlar alabilirsiniz. Hukuksal konularda olumlu gelişmeler gözleyebilir, durumdan karlı çıkabilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) İşbirliği ve ortaklıklarınız konusunda olumlu kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Eşiniz ve ortağınızla birbirinize yakın olabilir ama alınganlık yüzünden anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Organize çalışmalar konusunda birbirinize destek olmanız mümkün.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Sağlığınızla ilgili konuların gündeme gelebileceği bir gündesiniz. Görmezden geldiğiniz sorunlarla ilgilenmek zorunda kalmanız mümkün. Fazla çalışmak yüzünden sinirsel gerginlik yaşayabilir, uyku düzeninizin bozulmasından rahatsızlık duyabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Spekülasyona ilgi gösterebileceğiniz ve aşk konusunda iniş-çıkış yaşayabileceğiniz bir gün. Sevdiğinizle aranızda çıkabilecek tartışmalar kolaylıkla halledilebilecek türden olabilir. Toplum yaşantınızın canlanması sayesinde iyi zamanlar geçirebilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Eviniz için masraf yapma isteği içinde olabileceğiniz bugün, ailenizle biraraya gelme fırsatı bulabilir ve birlikte alışveriş yapabilirsiniz. Güvenliğiniz konusunda hassas yaklaşımlar göstermeniz mümkün. Yaratıcı fikirleriniz yatırım konularında sizi destekliyor.