kapat

06.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Furby
'İdam onaylansın'
Yargıtay Başsavcısı Vural Savaş, Apo'ya verilen ölüm cezasının onanmasını talep etti. Dosya temyiz için Yargıtay 9'uncu Ceza Dairesi'ne gönderildi
Sicilimiz kötü
İşkence davalarında 72, zor kullanma ve darp davalarında 223 kamu görevlisi mahkum oldu
'Kırcı beni kaçırdı'
Topal'ın eski şoförünün eşi Hülya Ağaç, cinayet davasında tanıklık yaptı. Ağaç, duruşma çıkışı, "Haluk Kırcı tarafından Erzurum'a kaçırıldım" dedi.
'Raporu muayene etmeden verdiler'
Kartal Endüstri Meslek Lisesi'nde, yaklaşık 4 ay önce sınıf basarak öğretmen Hüseyin Ağırman ile öğrenci Şebnem Serttaş'ı kurşunlayarak öldürdüğü gerekçesiyle hakkında iki kez idam istemiyle dava açılan Murat Kurt'un (18) yargılanmasına devam edildi.
'VIP hasreti çekmiyorum'
Her yerde çifte standart uygulandığını söyleyen Recep Tayyip Erdoğan, "VIP'ten rantiyeci çocuklarının nasıl yararlandığını ben biliyorum" dedi
Ben sensiz ne yaparım!
VİRANŞEHİR- Şırnak'ta terör örgütünün döşediği mayına basarak şehit olan İstihkam Er Hasan Ekinci, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde toprağa verildi.
2000'in komutanları
Geçen dönemin önemli isimleri Dervişoğlu, Kılıç, Bir, Aktulga ve Özgen emekliye ayrılırken, Kıvrıkoğlu'nun halefi de belli oldu. Birinci Ordu Komutanlığı'na atanan Hilmi Özkök, 2002'de Genelkurmay Başkanı olacak
"İş Bulma Bankası generaller için değil"
MİLLİ Savunma Bakanlığı, şehit yakınları ve malullere, terörle mücadelede üstün başarı gösterenlerin istihdamlarına yardımcı olmak amacıyla kurulan, sosyal yardım amaçlı İş Bulma Bankası'nın generallere iş bulmak gibi bir çalışması olmadığını bildirdi.
Sıcaktan kurağa...
ABD'nin Maryland eyaletinin Baltimore County'sinin artık sıcaklara dayanacak hali kalmadı; bölgede tamamen kuraklık hüküm sürüyor.
Büyükanne'yi çarşafa sarın
Öcalan, Yunanistan'ın Kenya Büyükelçiliği resmi Konut'undan çıkmak istemeyince, kendisini dışarı atmak için Atina'dan dört goril, Nairobi'ye geldi. Kenya ve ABD Gizli Servis elemanları, "futbolcu" kimliğinde seyahat eden Yunanlılar'ın peşine düştü.
Nerys 4 insanı hayata bağladı
Marmaris Beach Clup'te bir kaza sonucu düşerek ölen ve ailesi tarafından organları bağışlanan İngiliz turist Nerys Bradford'un böbrekleri iki kişiye daha yaşama bağlayacak.
Avrupa'da ebola şoku
Katil virüs ebola Avrupada mı? Almanya'da, ebola taşıdığı şüphesiyle iki kişi karantinaya alındı. Hastalığın yayılmasından endişe ediliyor
Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır