kapat

06.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Beşiktaş'a ne oldu
İsrail ekibi Hapoel Haifa'ya elenerek Avrupa'ya veda eden siyah-beyazlılar gözlerini Türkiye'ye çevirdi. Ama camiada sezon başından beri yapılan hatalar tartışılıyor. Eleştiriler Kalli ve yabancılara odaklandı

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne erkenden el salladı. Camiada sezon başından beri yapılan hataların bu sonuçta rol oynadığı iddia ediliyor.

3 yeni Alman oynamadı
Almanlar'dan Münch ve Hengen hiç oynamadı. Sadece Schaefer İstanbul'daki maçta forma giydi. Münch için ilk maçta "Lisansı yetişmedi" açıklamasını yapan menajer Kadir Akbulut, rövanş için, "İlk maçta oynayamadığı için bunda da görev yapamayacak" ifadesini kullandı.

Kalli bir türlü netleşmedi
Feldkamp'ın durumu bir türlü netleşmedi. Telefonla veya bazı yöneticilerin Almanya'ya gitmesiyle sorun çözülebilirdi. Takım İsrail'e giderken bile Kalli'nin durumu belli değildi. Alman hoca, en kritik dönemde takımla hiç ilgilenmedi.

Oktay-Serdar Dallas gibiydi
Takım, Şampiyonlar Ligi şansını zorlarken Oktay-Serdar kavgası kamuoyuna bomba gibi düştü. Dallas dizisini andıran bu olay, huzursuzluk yarattı ve futbolcular üzerindeki otorite yokluğunu belgeledi.

Sakat mı, sağlam mı
Transferde Ayhan Tumani ve Van Eck, Türkiye'de sakat, Avrupa'da sağlam çıktı. Sezon açıldı. Hengen Türkiye'de sağlam, Avrupa'da sakat olarak teşhis edildi.

Son 4 maçta 1 gol atıldı
Gol yollarındaki soruna rağmen yabancı transferinde tercih sürekli defansa yönelik kullanıldı. Sonuçta Beşiktaş, TSYD ve Haifa sınavlarında toplam 4 maçta yalnızca 1 gol atabildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır