kapat

06.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Oulare'ye onay
F.Bahçe'nin teknik patronu, dün Ali Yıldırım'la yaptığı görüşmede olumlu rapor verdi. Her konuda anlaşma sağlanan Oulare pazar günkü Van maçına yetiştirilmeye çalışılıyor

Fenerbahçe, Belçika'nın Genk takımında gorma giyen Gineli forvet Oulare'nin transferini bitirdi.

Bu futbolcuyu görmek üzere Genk ile Maribor arasında önceki gece oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçını izlemeye giden teknik menajer Rıdvan Dilmen, maçtan hemen sonra başkan Aziz Yıldırım'ı arayarak, Gineli yıldızı beğendiğini söyledi. Dilmen dün de futbol şube sorumlusu Ali Yıldırım'la biraraya geldi ve Oulare hakkındaki raporunu verdi.

Bu konuda fazla bir açıklama yapmak istemediğini belirten Dilmen, Gineli yıldız için olumlu rapor verdiğini belirterek, "Büyük gol sıkıntısı çekiyoruz. Oulare buna çözüm olacak nitelikte bir oyuncu" ifadesini kullandı.

Maribor karşısında fazla pres yapmayan, arkadaşlarından yeterince yardım alamayan Gineli yıldız, hava toplarının tamamında etkiliydi. Oulare Genk'in 3-0 kazandığı maçta 1 gol pası verdi, iki de etkili şut attı.

Van maçında oynayabilir
Başkan Aziz Yıldırım, Dilmen'in raporu üzerine hemen harekete geçti ve transferi bitirmek için girişimlere başladı. Rıdvan Dilmen'in ise Oulare'yi pazar gününe kadar takımla birlikte üç antrenmana çıkarıp, Vanspor karşılaşmasında en azından ikinci yarıda görev vermeyi düşündüğü bildirildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır