kapat

06.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İkisi aşk gerisi boş
Demet Şener, iki büyük aşkından ayrıldıktan sonra büyük hatalara düştüğünü itiraf ediyor....

Demet Şener henüz 22 yaşında ama kendi ifadesiyle tam bir hayat yorgunu. Türkiye güzeli seçilmesinden bu yana 5 yıl geçti. Ve o, bu süre boyunca, podyumlardaki başarısı kadar yaşadığı aşklarla da gündemden hiç düşmedi.

Harper's Bazaar dergisine içini döken Demet, yaşadığı ilişkileri değerlendirdi ve hangisinin hata hangisinin aşk olduğunu açık açık söyledi. İşte özetle Demet'in itirafları:

* Hiçbir ilişkiye bir hafta sonra ayrılırım diye girmedim. Ancak yürümeyince yürümüyor. Basına yanlış yansıyacak diye niye kendimi mutsuzluğa iteyim ki. Aşk insan hayatında bir ya da iki kez olur. Benim önümde daha uzun yıllar var. İçimde bu duyguları hissettiğim biri var o da Alican Ulusoy.

Yaptık bir hata
* Bir sürü arkadaşımla ilişkim varmış gibi yansıtıldı. Çok komik olaylar geliyor başımıza. Hande diye çok samimi olduğum bir çocukluk arkadaşım var. onu bile yanımdayken arkadan çekip "Demet'in zevk gecesi" diye yazdılar.

* Benim çok uzun beraberliklerim oldu. Alican ile bir yıl, Burak Kut ile 1.5 yıl birlikte oldum. Ancak ben her ciddi ilişkinin ardından kötü bir ruh haline girip çok kolay hata yapabiliyorum. Hep öyle oldu; "Burak'tan sonra Cem Yılmaz ve Erdal Acar geldi. Sonra Alican ile birlikte oldum. Onunla hiç göz önünde olmayan ciddi bir ilişkimiz vardı. Onunla ayrıldıktan sonra da birkaç hata yaptım. En son Beyazıt oldu... Bunlar hepsi iyi insanlar ama olmaması gereken ilişkiler işte. Ben de bunu hep yapıyorum.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır