kapat

06.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Avrupa'da ebola şoku
Katil virüs ebola Avrupada mı? Almanya'da, ebola taşıdığı şüphesiyle iki kişi karantinaya alındı. Hastalığın yayılmasından endişe ediliyor

Uçaktakiler tehlikede
FİLDİŞİ Sahilleri'ne yaptığı geziden hasta şekilde dönen Alman film yapımcısı Olaf Ullmann ülkesinde büyük paniğe neden oldu. Doktorlar, 40 yaşındaki Ullmann'ın öldürücü "ebola" virüsü taşıdığından şüpheleniyor. Ullmann ve birlikte yolculuk ettiği arkadaşı karantinaya alındı. Alman gazeteleri, ebola taşıyan Ullmann ile aynı uçaktaki yolcuların virüsten etkilenebileceğini, hastalığın Avrupa'da onbinlerce kişiye yayılabileceğini yazdı.

Büyük panik var!
KARANTİNAYA alınan 2 kişinin Swissair uçağıyla, Afrika'dan Berlin'e Zürih aktarmalı uçtuğu öğrenildi. Swissair yetkilileri, yolcu listesinin Alman sağlık otoritelerine verileceğini yazdı. Ullmann'ın eşi Kordula ve karantinadaki diğer adamın sevgilisi de sürekli gözlem altında.

Afrika'yı kırıp geçti
1995'te Zaire'de, şimdi de Kongo Cumhuriyeti'nde yayılan ebola, binlerce insanın ölümüne neden oldu. Şu ana kadar virüse yakalananların yüzde 81'i kurtarılamadı. Hastalık yüksek ateşle başlıyor ve birkaç günde içinde kurbanını öldürüyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır