kapat

06.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Raporu muayene etmeden verdiler'
Kartal Endüstri Meslek Lisesi'nde, yaklaşık 4 ay önce sınıf basarak öğretmen Hüseyin Ağırman ile öğrenci Şebnem Serttaş'ı kurşunlayarak öldürdüğü gerekçesiyle hakkında iki kez idam istemiyle dava açılan Murat Kurt'un (18) yargılanmasına devam edildi. Kartal 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada Adli Tabiplik'ten gelen sağlık raporu okundu.

Raporun okunmasından sonra söz alan Kurt, raporu, muayene edilmeden verildiği iddiasıyla kabul etmediğini belirterek, tekrar muayene edilmesini istedi. Sanık avukatı Bekir Doğanay da müvekkilinin tam teşekküllü bir sağlık kuruluşunda muayene edilmesi gerektiğini söyledi. Doğanay, şimdiye kadar dinlenen tanıkların ifadeleri arasında çelişkiler olduğunu savunarak, bu kişilerin tekrar dinlenmesini ve diğer tanıkların da ifadelerinin alınması gerektiğini kaydetti.

Son savunma yapılacak
Cumhuriyet Savcısı, yeni bir rapor alınmasına ve olayın yeterince açıklığa kavuşmasından dolayı tanıkların tekrar dinlenilmesine gerek olmadığını bildirdi ve Kurt'un iki kez idam ile cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme, sanık avukatının istediği son savunma hazırlığı için ertelendi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır