kapat

04.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İletişim kolaylığı maliyetleri düşürecek
İletişimin vazgeçilmez bir ihtiyaç olduğu günümüzde, hem insan kaynağını hem de maliyetleri ekonomik kullanmak büyük önem kazandı.

Setkomnet de bu anlayıştan yola çıkarak Setkomnet Trunk Telsiz Haberleşme Sistemlerini'ni ekonomik haberleşmenin yollarını arayanların hizmetine sunuyor. Bu sistemle beraber iş sahasında birden fazla eleman en ekonomik şekilde kullanılabiliniyor.

Zaten günümüzde şirket elemanları sahada birbirleriyle iletişim kurmalarında artık el telsizleri kullanmayı tercih ediyorlar. Tabii bu tercihin iki nedeni var. Birincisi telsizle yapılan görüşmelerin telefonla yapılandan çok daha ucuza gelmesi, ikincisi de, sahadaki elemanlardan maksimum seviyede verim alınması.

Setkomnet Genel Müdürü Adil Müftüoğlu, telsize yatırım masraflarının yarattığı tasarrufla kendini 8 ay içinde amorti ettiğini belirtiyor. Müftüoğlu, sistemin sağladığı tasarrufla ilgili olarak, "Cep telefonuyla yapılan 10 dakikalık konuşmanın aylık faturası 70-80 dolar arasında değişirken, sistemimize giren kullanıcının sınırsız konuşma şartıyla faturası 32-36 doların üzerine çıkmıyor" diyor. Türkiye genelinde 300 müşterisinin bulunduğunu söyleyen Müftüoğlu, 5 yıl içinde bu sayıyı ülke çapında artırmak istediklerini söylüyor.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.