kapat

04.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Çeşitleme
Malzemesi
* 15 adet taze fasulye
* 1 adet soğan
* 1 kutu mısır konserve
* 1 adet havuç
* 4 dilim tost ekmeği
* 100 gram mantar
* Yarım limon
* 5 çorba kaşığı zeytinyağı
* Arzuya göre turşu
* Arzuya göre roka yaprakları
* 1/4 kırmızı lahana
* Tuz, kekik

HAZIRLANIŞI
Tost ekmeğinin üzerine ince bir kat yağ sürerek küp küp keselim. Önceden kızdırdığımız fırında kıtırlaşana dek kızartalım. Fasulye ve havuçları birlikte yumuşayana dek haşlayalım. Fasulye ve havuçları kibrit çöpü şeklinde keselim. Mantarları uzun dilimleyip, üzerlerine hemen limon suyu gezdirip, harmanlayalım. Soğanı ince piyazlık doğrayalım. Turşuları küçük küçük doğrayalım. Kırmızı lahanayı ve rokayı çok ince dilimler halinde keselim. Malzemeyi derin bir kasede harmanlayalım. Zeytinyağı, limon suyu, tuz ve kekik ekleyip, karıştıralım. Tuzunu ilave ederek, servis yapalım.

Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.