kapat

04.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün kişisel gelirinizi düzenlemek için çaba sarfedebilirsiniz. Kendiniz ve sevdikleriniz için para harcamak hoşunuza gidebilir ve harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Kendinize uygun yatırımlar seçerek güvenlik duygunuzu tatmin etmek istemeniz mümkün.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzda bulunan Ay'ın Jüpiter'le birleşmesi sizi iyimser ve aşırı rahat kılabilir... Yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli cesarete sahipsiniz. Sağlığınız ve ailenizle ilgili konular sizin için her zamankinden daha önemli olabilir ve gerekli girişimleri yapabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gündesiniz. Yalnız başınıza yürütebileceğiniz çalışmalar bugün çok daha verimli olacaktır. Çevresel faktörler sizi fazlasıyla etkileyebileceğinden, bedensel ve ruhsal sağlığınıza da özen göstermelisiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Kendinizi sosyal ortamlarda rahat hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinizi iyi belirleyerek geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Grup çalışmalarında ve arkadaş ortamlarında çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde olabilecğiniz bir gündesiniz. Ön planda olmak sizin için çok önemli olabileceğinden çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Bu durum mali durumunuzu olumlu yönde etkileyebilir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bugün burcunuzdaki Venüs'ün Ay'la uyumlu açısı enerjinizi merak ettiğiniz konulara yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor. Yabancı ülkelere ve kültürlere merak duyabilir bu amaçla uzun bir gezi planlayabilirsiniz. Duygusal yaşantınızda olumlu bir devredesiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Kendinizi duygusal bakımdan oldukça yüklü hissedebileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizden çok şey bekleyebileceğiniz görülürken, aşırı kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün. Ortaklaşa çalışmalardan ve yatırımlardan kar elde edebileceğiniz görülüyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bugün eşinizin ve ortağınızın desteğini bir çok konuda görebilmeniz mümkün. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir, işbirlikler için harekete geçebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı uygulayabileceğiniz yeni anlaşmalar gündeminizde yer alabilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Kendinize fazlasıyla yüklenebileceğiniz ve detaylı çalışmalara önem verebileceğiniz bir gündesiniz. Organizasyon kabiliyetinizi ön plana çıkartabileceğiniz işlerde başarılı olabilirsiniz. İşlerinize gösterdiğiniz özeni vücudunuza da uygulamayı ihmal etmeyin.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Başaktaki Venüs'ten ve Boğa'daki Ay'dan çok tatlı açılar alacağınız bugün enerjinizi, yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konulara yönlendirebilirsiniz. Enerjili toplantılar ve zevkli yolculuklar gündeminizde yer alıyor. Romantik konularda daha başarılı olabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Yaşadığınız yer, aileniz ve güvenliğiniz gibi konularla ilgili sorumluluklarınız gündeme gelebilir. İçinize kapanma isteğinizin yoğun olması diğer konulara sabırsızlıkla yaklaşmanıza yol açıyor. Dostlarınızın güven isteğinize cevap vermeleri sizi mutlu edebilir.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Okumaya, öğrenmeye ve haberleşmeye önem verebileceğiniz bir gündesiniz. Kısa yolculuklarda bilgilerinizi arttırabilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Yapmak istediğiniz değişiklikler için uygun bir zaman.