kapat

04.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İbo Efes yolcusu
F.Bahçe'den ayrılmak isteyen genç yıldız için 1 trilyon bonservis isteniyor. Efes ise 1 milyon dolar+ Murat Evliyaoğlu'yu önerdi. Efes'in gerekirse İbrahim'i 1 yıl için kiralama yoluna gideceği bildirildi

F.Bahçe ile Efes Pilsen arasında İbrahim Kutluay pazarlığı iyice kızıştı. Bu sezon Naumoski, Ufuk, Volkan ve Saviç'i gözden çıkarıp yepyeni bir yapılanmaya giden Efes; Mulaömeroviç, Jackson ve Arda'nın transferinden sonra İbrahim'in işini de bitirmeye çok yaklaştı.

Özellikle Ufuk'un 900 bin dolara Ülker'e satılmasından sonra yerli bir forvet arayışına giren lacivert-beyazlı ekip, 1 yıllığı 500 milyara (vergiler çıkınca 350 milyar lira) F.Bahçe'de kalan İbrahim'le prensip anlaşmasına vardı. İbrahim'e vergiler hariç 500 milyar ödeneceği öğrenildi.

Hafta sonuna kadar biter!
F.Bahçe ise İbrahim için önce 1.2 trilyon istedi; daha sonra bu rakamı 1 trilyona düşürdü. Efes'in İbrahim'e karşılık 1 milyon dolar+Murat Evliyaoğlu'nu önerdiği belirtildi.

Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, "İbrahim olmazsa yabancı bir forvet alacağız. O zaman da kadromuzdaki yabancılardan birini ligde oynatamamak gibi bir durum söz konusu. Hafta sonuna dek İbrahim'in transferini noktalayacağız" dedi.

Kiralanması söz konusu olan İbrahim'in de özellikle Avrupa Ligi'nde kendisini göstermek için Efes Pilsen'i tercih ettiği belirtildi.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.