kapat

02.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Rıdvan'a güvenim tam
F.Bahçe'nin lige iyi bir giriş yapacağını söyleyen Aziz Yıldırım, "Rıdvan'a güvenimiz sonsuz. Zamorano tipinde bir golcüye ve zamana ihtiyacımız var" diye konuştu

Hazırlık maçlarındaki kötü oyun ve Gaziantep yenilgisiyle bir anda umutsuzluğa kapılan Fenerbahçe'de, başkan Aziz Yıldırım takıma ve Rıdvan'a güveninin tam olduğunu söyleyerek, "Lige iyi bir başlangıç yapacağız. O zaman bütün sorunlar geride kalacak. Kimsenin endişesi olmasın" diye konuştu.

Rıdvan Dilmen'e yapılan eleştirilerin yanlış olduğunu da belirten Yıldırım, "Rıdvan hocanın futbol zekasına güveniyoruz ve yönetim olarak sonuna kadar ona destek olacağız. Cemil Turan'la Rıdvan Dilmen arasında da hiçbir sorun yoktur" şeklinde konuştu.

'Oulare defterini kapattık'
F.Bahçe'nin Zamorano tipinde bir golcüye ihtiyacı olduğunu da söyleyen Yıldırım, "Oulare denenmek istemedi. Bu defteri kapattık. Şimdi takımın gidişatına göre hareket edeceğiz. Gerektiği zaman forvet alacağız. Ama alacağımız forveti de çok iyi izleyip karar vereceğiz" yorumunu yaptı. Hazırlık maçlarındaki oyunun kendisini tatmin etmediğini de ifade eden Yıldırım, "Ancak çok sayıda yeni oyuncumuz var. Ağır idman temposunun ardından takım yavaş yavaş kendine gelir" açıklamasını yaptı.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.