kapat

02.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Damla sakızlı kedi dili pastası
Malzemesi
* 1 kg süt
* 2.5 fincan un
* 3 fincan şeker
* 2 damla sakızı
* 1/4 paket margarin
* Kedi dili bisküvisi
* 1/2 paket kakaolu bisküvi
* 1 çorba kaşığı kakao
* Hindistancevizi

HAZIRLANIŞI
Margarini eritip unu ilave edelim. Un sararıp hafifçe meyanesi gelene dek kavuralım. Sütü ekleyip, topaksız olana dek karıştıralım. Dövülmüş damla sakızını da ekleyerek, muhallebi kıvamına gelene dek pişirelim. Ateşten alarak soğutalım. İçine şekeri ekleyip, mikserle çırpalım. Kakaolu bisküvileri un haline gelene dek dövelim. İçine kakaoyu karıştırıp, cam tepsiye boşaltalım. Beyaz kremanın yarısını boşaltalım. Üzerine bir sıra halinde kedi dili bisküviyi yanyana ve aralıksız dizelim. Üzerine kalan kremanın tamamını boşaltalım. Bolca hindistancevizi serpiştirerek, buzdolabında birkaç saat bekletelim. Dilimleyerek, servis yapalım.

Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.