kapat

02.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Yeni kontaklarınızla gelecek maddi konularda ilerleme kaydedebileceğiniz bir gün. Fikirlerinizi uygulamaya koymak için acele etmeyin. Bugün planlama ve durum değerlendirmesi yapmak için çok daha uygun görünüyor. Aşkta şanslı rastlantılar söz konusu.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzdaki Jüpiter ve Satürn'ün oluşturduğu zorlu açılar bugün özellikle iş ve ev yaşantınızdaki dengeleri korumakta zorluk çekebileceğinizi açıklıyor. Fakat yakınlarınızdan aradığınız desteği bulabilirsiniz. Organizasyonda ve iletişimde başarılısınız.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Mesleğinizle ilgili girişimler için uygun fırsatlar bulabilirsiniz. Çalışmalarınızın ve yaratıcılığınızın karşılığını maddi olarak da görmeniz mümkün. Yazılı ve sözlü iletişimde yoğunluk yaşayabileceğiniz bugün, tasarlamadığınız gezilere çıkmanız gerekebilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Balık burcundaki Ay'dan sizi rahatlatan etkiler almaya devam ediyorsunuz. Sezgilerinizin oldukça güçlü olacağı bugün, aşk konusunda isabetli kararlar alabilirsiniz. Sosyal hayatınızdaki ani canlanma ise toplantı ve davet tekliflerinde artış olarak ortaya çıkabilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Duygularınızdaki yoğunluk ruh durumunuzda inişler ve çıkışlar yaratabilir. Burcunuzdaki Merkür kendinizi iyi ifade edebileceğinizi fakat sözlerinizin keskin olabileceğini belirtiyor. Bu sebeple sevdiklerinize hoşgörülü davranmak gerilimi azaltacaktır.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Ortak çalışmaların ve işbirliklerinin önemli olabileceği bir gün. Kendinizi tek başınıza ifade etmekten hoşlanmayabilir, eşinizin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Jüpiter'in burcunuzdaki Venüs'e verdiği destekle istikrarlı çalışmalarınızı sonuçlandırabilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Aile, arkadaşlık ve aşk konusunda kararlarınızı alırken zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Rutin işlerinizi planlamaktaki başarınız maddi konuları iyi yönlendirmenize de yardımcı oluyor. Fakat bu arada gündemde olmayan masraflar bütçenizi zorlayabilir.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Yönetici gezegeniniz Mars'ın, burcunuzdaki durumu size enerji, rekabet duygusu ve sabırsızlık getirmekte. Mesleğinizde ve aile yaşantınızda bu gerilimin izlerini görebilirsiniz. Sizi rahatlatabilecek konuların başında ise romantizm ve hobileriniz geliyor.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Balık burcundaki Ay'ın durumu bugün evinizle ilgili konuların ön plana çıkabileceğini belirtiyor. Kendinizi asosyal hissetseniz de ailenizle birarada olmak sizi rahatlatacaktır. Sağlığınız ve kişisel bakımınızla ilgili konulara ağırlık vermek için güzel bir devredesiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Özel yaşam, eğlence, hobileriniz açısından işlerinizi iyi yürütebileceğiniz bir gündesiniz. Çevresel ilişkilerinizin güçlü olması önemli işlerinizi hâlledebilmek için gereken desteği alabileceğinize işaret ediyor. Kısa yolculuklarınızda yeni işbirliği şansları elde edebilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Para trafiğinde artış gözleyebileceğiniz bir gündeseniz. Eviniz ve işyeriniz için masraf etmek zorunda kalabilirsiniz. Mesleğiniz konusunda artan bir enerjiniz var ve bu da rekabet duygunuzu güçlendirebilir. İşbirliği yaptığınız kişilerle tartışmamaya özen gösterin.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Kişisel girişimlerinizi uygulamak için uygun bir gün. Ticaret ve seyahatte önyargılarınız yüzünden kendinize zarar verebileceğiniz görülüyor. Fakat genel olarak enerjinizin yüksek olacağı ve konsantrasyonunuzu toplayabileceğiniz pozitif bir gündesiniz.