kapat

02.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kritik çarşamba
İsrail ekibine elenmesi durumunda Avrupa mücadelesine erken veda edecek olan siyah-beyazlılar, kaçan turun yanısıra maddi kayba da uğrayacak; ligin ilk haftasındaki G.Birliği deplasmanına moralsiz çıkacak

Beşiktaş'ın çarşamba günü Hapoel Haifa'yla oynayacağı Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turu rövanş maçı, siyah-beyazlı ekip için hayati önem taşıyor. İlk maçta İstanbul'da 1-1 berabere kaldığı rakibi karşısına mutlak tur için çıkacak olan Kartal, bunu başarırsa hem Valencia maçına kadar olan sürede yaralarını saracak, hem de İspanyol rakibine elense bile en azından UEFA Kupası'nda mücadelesine devam edecek.

Beşiktaş, Valencia'yı eleyip Şampiyonlar Ligi'ne çıkarsa, kulübün kasasına yüklü miktarda para girecek. Ayrıca Valencia'ya elenseler dahi hem bu maçların televizyon ve tribün gelirleri hem de UEFA Kupası'ndaki maçların gelirleri yönetimi rahatlatacak.

Kalli düğümü çözülüyor
Almanya'daki doktorlarından 'çalışabilir' raporu alan Feldkamp'ın durumu da Hapoel Haifa maçına kadar netleşecek. Yarın gelip yöneticilerle görüşecek olan Alman hocanın karşılaşma için İsrail'e gitmesi bekleniyor.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.