kapat

02.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
"O'na acıyorum"
Gelecek seçimlerde New York'tan senatör adayı olmaya hazırlanan Hillary Clinton merak edilen bütün sorulara cevap verdi: "Bill'i ailesi mahvetti. O aslında iyidir, beni korumak için yalan söyledi... Sevdiğim için katlandım..."

ABD'nin 'First Lady'si ve senatör adayı, aynı zamanda ülkenin 'en alenen' aldatılan eşi, Hillary Clinton, birçok kez aldatıldığı halde neden boşanmadığını ilk kez, Amerika'da yeni çıkan iddalı röportaj dergisi Talk'a anlattı. Söyleşide First Lady, eşinin sadakatsizliğini kötü geçen çocukluğuna bağladı ve "O kadınlara karşı çok zayıf biri" dedi.

Evlilikleri boyunca Bill'in sayısız seks ilişkisi yaşadığını, daima kur yapan, kadın peşinde koşan bir erkek olduğunu söyleyen Hillary, "Bill her zaman elde tutulması zor bir erkek oldu" dedi. Hillary, eşinin kadın zaafının, çocukluğunda yaşadığı psikolojik travmadan kaynaklandığını söyledi: "Annesi ile babaannesi hiç anlaşamazmış. İki kadın sürekli kavga edermiş. Bu çatışma onda psikolojik etkiler bıraktı. Bir psikolog bana 'iki kadın arasındaki çatışmanın ortasında kalmak, küçük bir çocuğun psikolojisi için en kötü şey' demişti. Çocukluğundan kalma bu izler, Bill'i 'flörtçü' yaptı."

'O kötü biri değil!'
"Bill asla sadık bir erkek olmadı" diyen Hillary, evliliklerini şöyle anlatıyor: "Evliliğimiz süresince bu tür krizleri hep yaşadık, ama Monica skandalına kadar, onun bu zaafını yendiğini, hiç değilse kontrol altında tutmayı başardığını düşünmeye başlamıştım. Çünkü güçlü bir lider kişiliği var. Ancak babasının ölümüyle çok sarsıldı ve kontrolünü kaybetti. Monica ile ilişkiye girdi. Sonra da beni korumak istedi ve yalan söyledi. Yani bu zayıflıktan kaynaklanan bir günahtı; kötülüğünden değil..."

Hillary, derginin editörü Tina Brown'un kocasının sadakatsizliklerine neden tahammül ettiği sorusuna ise şu karşılığı verdi:

"Hep onun bu zaafını bildiğini ve yenmeye çalıştığını düşündüm. Ama o hiçbir zaman bunun için yeterince çaba göstermedi... Hayatımın yarısı onunla geçti, o çok, ama çok iyi biri. Ne olursa olsun, aşkım bitmedi. Herkesin çocukluğunda yaşadığı ailevi problemleri vardır. Eğer birini seviyorsanız, onu sorunlarıyla öylece bırakıp gidemezsiniz. Düşünün; çocukluğunda o kötü dönemleri yaşarken, en fazla dört yaşındaydı. Evet, zayıf olduğu tarafları var. Kendini disiplin altına da alması lazım. Ama öyle bir geçmişi olan bir adamın, yaptığı kariyere bir bakın: Buna saygı duymalısınız..."

Hillary, "Senatör seçilip New York'a taşınırsanız ne olacak? Evliliğiniz, sizin politikaya atılmanızın getireceği zorlukları kaldırabilecek mi?" sorusuna şu karşılığı verdi: "Bu onun sorumluluğu. Erkeğinizin yanında ya da bin kilometre uzağında olmanız bir şey değiştirmez: Davranışlarından o sorumlu olacaktır. İçki, kadın veya kumar tutkusu; fark etmez... Kimse bunları sizin için dizginleyemez."

Gelsin senatörlük
Hillary Clinton, şu aralar gelecek Senato seçimleri için New York'taki kampanyasını yürütmekle meşgul. Eğer gelecek yıl boşalacak olan Senato koltuğuna adaylığını koyarsa, aday olan ilk başkan eşi; First Lady, olacak. Hillary, "İlk defa kendi kararlarımı veriyorum. Bu müthiş bir rahatlık!" diyor.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.