kapat

02.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Trafik dün 18 can aldı
Haber merkezlerinin önüne neredeyse her gün üç beş tane trafik kazası haberi gelir. Her haberde umut edilir ki ölen olmasın.

Ama haber bu. Ölen yoksa haber de yoktur. Ve sonunda denir ki; böyle haber olmaz olsun. Dün yine haber merkezlerine kaza haberi yağdı. Gün devam ederken kanlı bilanço 18 ölüme kadar çıkmıştı. Günün ilk kötü haberi Konya'dan geldi.

KONYA'nın Kulu ilçesi yakınlarında sabah meydana gelen trafik kazasında 8 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Yaşar Erkuş yönetimindeki otomobil, Arif Önal'ın kullandığı otomobille, hatalı sollama sonucu çarpıştı. Kazada Mikail Nergiz, Şakir Nergiz, Derya Erkuş, Cemile Erkuş, Mehmet Çakı, Resul Hikmet Gökçimen, Murat Çelen, Yaşar Erkuş olay yerinde hayatını kaybetti.

Ve arkasından 'kötü haberler' yağmaya başladı...
KAYSERİ'den Adana'ya gitmekte olan makinist Hazım Duygun yönetimindeki 21666 sayılı yük treni, Höyük köyü yakınlarındaki hemzemin geçitte, Halil İbrahim Tekin yönetimindeki 51 AR 470 plakalı kamyonete çarptı. Kazada, kamyonette bulunan 14 yaşındaki Mustafa Dedelin olay yerinde öldü, ağır yaralanan sürücü Halil İbrahim Tekin, Niğde Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

KARABÜK'ün Eskipazar ilçesine bağlı Deresoplan köyü mevkiinde meydana gelen kazada, 7 yaşındaki Orhan Aksoy ve 32 yaşındaki Sema Aksoy yaşamını yitirdi.

GÖKSUN'dan Kahramanmaraş'a giderken devrilen otomobilde ise Melek Mağaralı öldü, yaralanan Hüseyin, Tuğba, Abdullah ve Tuğçe Yıldızturan ise hastaneye kaldırıldı.

ZONGULDAK'ın Çaycuma ilçesinde, İsmail Cinmantarcı otomobiliyle bisiklet süren Deniz Koraman'a (15) çarptı. Kazada yaralanan Deniz Koraman, kaldırıldığı Çaycuma Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

AMASYA'nın Gümüşhacıköy ilçesinde bir kamyonla çarpışan otomobilde bulunan Adnan Uzun ve Şükrü Yaman olay yerinde hayatını kaybetti.

TRABZON'un Akçaabat ilçesinde kamyonun arkadan çarptığı motosiklette bulunan Erkan Birinci (24) ve Nurettin Ergün (24) olay yerinde hayatını kaybetti. Yine Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesi'nde 60 yaşındaki Mehmet İslam'a çarpan kamyon ölümüne neden oldu.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.