kapat

02.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Neye niyet niye kısmet
Elektroşokla hayata döndürülen Dündar Kılıç'ın üç adamı ruhsatsız silah taşımaktan gözaltına alındı

Geçirdiği kalp krizinin ardından Silivri Millet Hastanesi'ne kaldırılan yeraltı dünyasının 'baba'larından Dündar Kılıç'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Silivri Özel Millet Hastanesi'nde tedavisi süren Kılıç'ın, dünkü durumunu koruduğu ve henüz hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

Halen yoğun bakım servisinde tutulan Dündar Kılıç'ı ziyaret etmek için yakınları ve arkadaşları hastaneye akın etti. Kılıç'ın dünkü ziyaretçileri arasında yakın dostu Prof. Dr. Kaya Çilingiroğlu da vardı.

Ziyareti sırasında Kılıç'ı muayeneden geçiren Çilingiroğlu, "Durumu gördüğüm kadarıyla iyi. Benim de öğrencilerim olan uzman doktorlar tarafından müşahede altında. Gerekli görürsek İstanbul'un merkezinde daha teşekküllü bir hastaneye sevk edebiliriz" dedi.

Bu arada Dündar Kılıç'ın kaldığı hastane çevresinde 'kendi yöntemleri'yle koruma yapan 3 kişi önceki gün gözaltına alındı. Polisin hastane kapısında gözaltına aldığı Dündar Kılıç'ın kardeşi İbrahim Ali Kılıç, yeğeni Cem Vedat Ali Kılıç, 'Muşlu Turan' lakaplı kişilerin üzerinden 3 silah çıktı.

Gözaltına alınarak şubeye getirilen Dündar Kılıç'ın yakınları emniyette güvenlik soruşturmasından geçirilerek herhangi bir aranması olup olmadıklarına bakıldı. Geceyi Organize Şube'de geçiren üç kişi daha sonra ruhsatsız tabanca taşımak suçundan dün Silivri Adliyesi'ne çıkarıldı.

Alpay'ın durumu iyi
Öte yandan Dündar Kılıç'la aynı gece mide spazmı geçirerek aynı hastaneye kaldırılan Türk Halk Müziği Sanatçısı Selahattın Alpay'ın durumunun ise iyi olduğu önümüzdeki Salı günü taburcu edileceği belirtildi.

Murat KAYA/Ercan ÖZTÜRK/Serdar CANİPEK


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.