kapat

02.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Link

Gülümseyin
Fotoğrafçılıkla ilgili yerel içeriğin bulunduğu nadir sitelerden biri olan fotografci.com, fotoğrafçılığa ilgi duyan herkesin ilgisini çekebilecek bir şeyler bulabileceği bir yer. Geleneksel ve dijital fotoğrafçılık ürünleri, video kamera, yayın ürünleri, tarayıcı, foto printer, projeksiyon cihazları gibi teknik donanımın nerede bulunacağından, fotoğraf dernekleri, okullar, dergiler, fuarlar, sergiler, yarışmalar, linkler ve fotoğrafçılık derslerine kadar birçok alt başlığın bulunduğu fotografci.com'a bir uğrayın.

internet'ten tahsilat
Gelirler Genel Müdürlüğü'nün Garanti Bankası ile yaptığı anlaşma gereği, trafik cezalarının tahsilinde yeni bir uygulama başlıyor. Uygulamaya göre daha önce vergi dairesine ödenen trafik cezaları Garanti Bankası şubelerine de yatırılabilecek. Cezalar, yine Garanti Bankası web sayfasından (http://www.garanti.com.tr) İnternet kanalıyla da ödenebilecek.

Garanti Bankası, motorlu taşıtlar vergisi tahsilatıyla da görevlendirildi. Daha önce Ziraat ve Vakıflar Bankası'na yatırılan motorlu taşıtlar vergisi, bundan böyle Garanti Bankası tarafından da toplanacak. Motorlu taşıtlar vergisinin ikinci taksitini ödeme süresi bugün mesai saati bitimine kadar ilgili banka şubelerine ödenebilecekcek.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.