kapat

02.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Giyimde aktif çizgiler
Genç giyimin öncü markalarından Stones, dinamik koleksiyonları ile hem günümüz çizgilerini yakalamayı başarıyor, hem de fonksiyonel giysiler sunuyor.

Kıyafetlerinde rahatlığı ve özgürlüğü ön plana çıkaran Stones, bu sezon da gençlerin rağbet ettiği bir marka olma özelliğini sürdürüyor.

Rahat, spor, dinamik koleksiyonlarıyla gençlerin ve genç yaşayanların tercihi Stones, farklı yerlerdeki 60 satış noktasında, corner'lar kanalıyla da müşterilerine ulaşıyor.

Gelelim, Stones'un bu sezonki modellerine... Lycra'lı viskondan oluşan dar üstler, pantolon ve capri'lerin üzerine giyilen mini etekler, bel çantaları, bu sezonun modasını en çarpıcı biçimde yansıtıyor.

Degaje yakalar, asimetrik hatlar, büzgülü pantolonlar, diz altı etekler, elbiseler, keten takımlar, şortlar, naylon, naylon-pamuk, mekanik-streç kumaşlardan oluşan gruplar, pantolon-ceket takımlar da bu senenin favori giysileri arasında.

Lila, açık gri, gri-mavi, siyah, antrasit ve gri tonları ise "Stones Kadın" koleksiyonunun bu yazki gözde renkleri...

Erkek koleksiyonu
Stones'un erkek koleksiyonunda da, kent yaşamının içinde rahatlığı ve nefes almayı sağlayan tarzı ile aktif ve günün her saati kullanılabilecek giysiler yer alıyor. Düşük bel, büzgülü, komando tarzı değişik kesim pantolonlar, keten takımlar, viskon-polyester tişörtler, trikolar bu seneki erkek koleksiyonunun bir parçasını oluşturuyor. Hafif ve bakımı kolay, spor-naylon, lycra'lı, mekanik-streç, naylon, pamuk kumaşlar da, kadın koleksiyonunda olduğu gibi, erkekler için de kullanışlı ve vazgeçilmez kumaş türleri.

Haki, gri, antrasit, siyah, koyu laci, bej, gümüş gri, vizon renkleri ile kombin yapan Stones, giyimde kullanışlı olma özelliği arayan, detaylara önem veren erkekleri ön plana çıkarıyor.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.