kapat

28.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sıra Hamburg'da
Bordo-mavili ekip sahasındaki ilk maçta gol yemeden galip gelmeyi hedefliyor. Geçen yıl Almanya'da oynayan Hami, Hamburg'la ilgili teknik heyete ve futbolculara geniş bilgi verdi

Trabzonspor, Intertoto Kupası'nda bugün Alman temsilcisi Hamburg'la karşılaşıyor. Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmanın hakemleri Danimarka Federasyonu'ndan Erik Fisker, Henning Knudsen ve Jorgen Jepsen.

Meltem TV, maçı naklen yayınlayacağını açıklarken, genel sekreter Bülent Akyazıcı, Meltem TV'nin 10 bin dolar önerdiğini, yayın hakkını en az 60 bin dolar ödeyen kuruluşa vereceklerini söyledi.

Bordo-mavili ekip, maçın hazırlıklarını tamamlarken, geçen sezon bu takıma karşı Schalke formasıyla iki maç oynayan Hami, rakibin özellikleri hakkında hem teknik heyete, hem de arkadaşlarına geniş bilgi verdi.

Hamburg'un etkili bir takım olduğunu belirten Hami, "Tipik Alman ekibi. Sonuç ne olursa olsun, bu oyun düzeninden kopmuyorlar. Dünya yıkılsa umurlarında değil" dedi.

'Perugia'dan daha zor'
Rakiplerinin Almanya Birinci Ligi'nde 6 kez şampiyon olduğunu hatırlatan golcü yıldız, "Onlar da bizim gibi geçmişin özlemini duyuyorlar. Bu nedenle, sezon öncesinde yaptıkları transferlerle çok güçlendiler. İşimiz çok da kolay değil. Bana göre Hamburg, Perugia'dan daha zorlu bir rakip" diye konuştu.

'Turu savaşarak geçeriz'
Sahalarındaki ilk maçta gol yemeden galip gelmeleri gerektiğini ifade eden Hami, "Biz savaşmasını biliyoruz ve teslim olmayız. Bir İtalyan takımını eleyip tarihe geçtik. Şimdi sıra Almanlar'da" ifadesini kullandı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır