kapat

28.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Arkadaşlarınızla birlikte hoş bir gün geçirebilir, yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Kova'daki Ay'ın Neptün'le birleşiyor olması çevresel faktörlerin çalışmalarınız üzerinde olumlu etki yaptığını gösteriyor. Yaratıcılığınız güçlü ve iletişimde başarılısınız.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Meslek yaşantınızda ön planda olabileceğiniz ve yaratıcı fikirlerinizle göz doldurabileceğiniz bir gündesiniz. Çalışmalarınızın sonucunu maddi olarak alabilir, rutin işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Ailevi sorunlardan kaynaklanan gerginlikler yaşayabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Ay'ın Neptün'le birleşiyor olması uzaklarla ilişkilerinizde beklentilerinizin gerçekleşebileceğine işaret ediyor. Felsefi düşüncelere ağırlık verebilir, kültürel gezilere çıkma fırsatları bulabilirsiniz. Yakın çevreyle olan ilişkilerde zorlanmalar yaşayabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Sezgilerinizin oldukça güçlü olabileceği ve kendinize dönük olmaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. Hayallerinizi düş gücünüzden yararlanarak gerçekleştirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlerde kendinizi ortaya koyabileceğiniz görülüyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Karşıt burcunuz Kova'da Neptün'le birleşen Ay'ın durumu, ikili ilişkilerinizde oldukça duygusal bir tutum izleyebileceğinize işaret ediyor. Eşinizin ya da ortağınızın fikirlerinden kolaylıkla etkilenebilirsiniz. Birlikte arkadaş toplantılarına katılmak size iyi gelecektir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) İş yerinizde yaratıcı fikirleriniz sayesinde beğenilebilir ve önemli problemlere pratik çözümler bulabilirsiniz. Meslek yaşantınızda çalışma arkadaşlarınızın takdirini kazanabileceğiniz bir gündesiniz. Bilinçaltı sıkıntılarınızın sağlığınızı etkilememesi için temkinli olun.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Ay'ın Kova'da Neptün'le birleşmesi aşk konusunda rahat bir günde bulunduğunuza ve beklentilerinize karşılık bulabileceğinize işaret ediyor. İlişkilerinizde iletişim yoluyla problemlerinize çözüm bulabilirsiniz. Maddi konularda hayalci davranmamaya çalışın.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Evinizdeki duygusal çatışmaları iletişim yolu ile çözebilirsiniz. Aile fertlerinizden size manevi destek olmalarını bekleyebileceğiniz görülüyor. Bugün yaratıcılığınızın güçlü olduğu bir gün. Yalnız kalmayı tercih edebilir ve size özel konularla ilgilenebilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Yakınlarınızın etkisinde kalabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün yazılı ve sözlü iletişiminizde yaratıcı düşüncelerinizden faydalanabilir, ama zaman zaman kararsızlık çekebilirsiniz. Anlaşmalarınızda eşinizin ve ortağınızın fikir ve tavsiyelerine ihtiyaç duyabilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Maddi konularda hayalci ve kararsız davranabileceğiniz bir gündesiniz. Sürpriz para hareketleri harcamalarınızı artırabilir ve kaynaklarınızı günlük işlerinizi halletmek için kullanabilirsiniz. Eşinizle veya ortağınızla olan uyumlu ilişkiniz, başarıyı müjdeliyor.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Burcunuzdaki Ay'la birleşen Neptün aktif bir hayal gücüne sahip olabileceğinizi belirtiyor. İkili ilişkileriniz konusunda oldukça hassas ve duyarlısınız. İletişimsizlik ortağınız ve eşinizle aranızda sorun yaratabilir. Objektif olmakta güçlük çekebilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) İç dünyanızın çok renkli olacağı ve evinizde yaratıcı çalışmalarla ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Kitap okumak, resim yapmak ve müzik dinlemekten büyük bir zevk alabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki hareketlenme sosyal yaşantınızı da etkileyecektir.