kapat

28.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İşi bitirecegiz
SABAH aracılığıyla taraftarlara çağrıda bulunan Yasin, Ertuğrul ve Ayhan, "Bizi sonuna kadar desteklesinler. Gerisini bize bıraksınlar. Bu takım, Hapoel'e karşı turu ilk maçta garantileyecek kapasitede " diye konuştular

Beşiktaş'ta Hapoel sınavı öncesi hazırlıklar tamamlandı. Almanya kampında takımın en formda isimleri olarak göze çarpan Yasin ve Ayhan ile gol silahı Ertuğrul, maç öncesi SABAH aracılığıyla taraftarlara mesaj gönderdi: "İşi ilk maçtan bitirmek istiyoruz. En büyük kozumuz taraftar. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Beşiktaş taraftarı, bu sınavda da 90 dakika yanımızda olsun ve sürekli desteklesin. Gerisini bize bıraksın."

"İsrail'e seyahate gideriz"
Siyah-beyazlıların üç kozu, gol sorunu iddialarına da, "Böyle bir problem yok. Gol atmak kadar pozisyona girmek de önemli" yanıtını verip şöyle devam ettiler: "Daha sezonun başındayız. Genç ve dinamik bir ekip kuruldu. Sahadaki dinamizmi skora da yansıtmayı başarırsak İsrail'e seyahate gideriz."

"Hedeflerimiz büyük"
Beşiktaş'ın Avrupa Kupaları, Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası'nda iddialı olduğunu kaydeden futbolcular, "Amacımız Şampiyonlar Ligi'ne kalmak. Bunun için Valencia'dan önce Hapoel Haifa'yı geçmeliyiz. Uzun vadeli hedeflerimiz büyük, ama engelleri teker teker aşacağız. Dünyada artık küçük-büyük takım ayrımı yok. Rakibimiz, ülkesinde şampiyon olmuş, güçlü bir takım. Ancak Beşiktaş da çok güçlü. Şampiyonlar Ligi'nde yeni başarılara imza atmayı hedefliyoruz" dediler.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır