kapat

28.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Köprülü "Hareket" yarattı
Arı Hareketi Başkanı Kemal Köprülü evinde verdiği 5'inci kuruluş yılı partisinde iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerini buluşturdu

ANAP'IN gençlik kolu gibi yola çıkan Arı Grubu'nun Başkanı Kemal Köprülü, evinde verdiği yaz davetinde, kuruluşlarının 5'inci yılını kutladı. Daveti kendi adına düzenleyen Köprülü, siyaset ve iş dünyasından önemli isimleri Boğaz'daki yalısında biraraya getirdi.

Siyasi gündemin ağırlıkta olduğu günlerde, çeşitli kesimleri aynı çatı altında buluşturan Köprülü, "Adımızı Arı Hareketi olarak değiştirirken, bunun içeriğini de verdik. Çıkardığımız yerli, yabancı yayınlar, dış lobi faaliyetlerimiz, Ankara'ya projelerle gitmemiz bizim bir ekip hareketi olduğumuz yolunda güven verdi. Bu güvenin sonucunda da çeşitli kesimlerden olumlu mesajlar alıyoruz" dedi.

Genç işadamlarından Şerif Kaynar'ın evinde kurulan Arı Grubu, giderek ANAP'la organik ilişkisini kesti ve siyasetler üstü bir nitelik kazandı. Arı Hareketi üyelerinin çoğunlukta olduğu davete, yaklaşık 400 kişinin katılması 'geleceğe dönük umut' aşılanması olarak değerlendirildi.

İş dünyası oradaydı
"Hareket" siyasette değişim arzusundan besleniyor. O nedenle Köprülü'nün evinde değişimin sözcülerinin buluşması göze çarptı. ANAP'tan Lütfullah Kayalar, YDH kurucusu Cem Boyner, Fazilet Partisi yöneticilerinden Murat Yalçıntaş, ANAP eski milletvekilleri Rüşdü Saracoğlu, İlhan Kesici, LDP Genel Başkanı Besim Tibuk, CHP'den Mehmet Kabasakal, Şule Bucak bu grubun temsilcileriydi. Ayrıca Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, Bağımsız Milletvekili Ahmet Özal da yeni oluşumları takip ettiklerinin mesajını veriyordu.

Köprülü'nün evinde iş dünyasının siyasete yakın isimleri yerlerini aldılar. Seçimlerden önce milletvekili adayı olacaklarına kesin gözüyle bakılan İSO Başkanı Hüsamettin Kavi ile TİM Başkanı Okan Oğuz'un yanı sıra Cem Duna, Erdal Aksoy, Yavuz Canevi, Faruk Süren, Burhan Karaçam ve Enver Ören'in de katıldığı davette en çok ilgiyi Rahmi Koç gördü.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır