kapat

28.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

İnternet cinayeti
İsrailli kıskanç koca, karısının İnternet'te sevgilisi olduğunu öğrenince çılgına döndü. Belki de hiç karşılaşmayacağı sevgilisi yüzünden boğularak öldürülen kadının iki çocuğu da çılgın babanın kurbanı oldu. İsrailli taksi şoförü Amnon Cohen, 5 yıllık karısını önce bıçakladı sonra boğdu. Cohen evi ateşe vererek 3 yaşındaki kızı Yael ve 4 yaşındaki oğlu Yair'i öldürdü. Kıskanç adam 90 adet tansiyon hapı yutarak intihar etmek istedi.

106 mermi tazminatı
Amerİka'da 39 yaşındaki Michael Arnold adlı soyguncu etrafını saran polisin 'teslim ol' çağrılarını dinlemeyerek ateş açması üzerine yaylım ateşine tutuldu. 10 dakika süren çatışmada 106 kurşun yarası alan soyguncu olay yerinde öldü. Olaydan sonra adamın ailesi, Arnold'u birkaç kurşunla öldürmek yerine yaylım ateşine tutarak öldüren polise karşı yüklü bir tazminat davası açtı.

Sonuçsuz seçim
Endonezya'da seçimler oldu ama sonuçlar bir türlü açıklanamıyor. 7 Haziran'da yapılan genel ve yerel seçimlerin üzerinden neredeyse iki ay geçti ama resmi sonuçların ancak gelecek hafta açıklanabileceği bildirildi. 4 binden fazla adadan oluşan Endonezya'da seçimlere 48 parti katılmıştı. Ülkede Devlet Başkanlığı'nı Megawati Sukarnoputri'nin alması bekleniyor.

Tuzdan ölüm
İngİltere'de 3 aylık bebeği ev yemekleriyle besleyen anne, çocuğun aşırı tuzdan ölümüne neden oldu. Olay Doncaster kentinde meydana geldi. Leroy Elders adlı bebeği patates ve sebzelerden hazırladığı mama ile besleyen anne bebeğin ateşinin yükselmesi ve kusmaya başlaması üzerine hastaneye götürdü. Bebek beyin kanaması ve sindirim sistemi yetersizliğinden öldü. Uzmanlar uyardı: 4 aydan küçük bebekler hazır mama ve anne sütü ile beslenmeli.

Saf gence acı ders
İnternet'te chat yaptıkları sırada kendine aşık ettiği İngiliz genci, Amerika'ya davet eden kadın, adamı soyup soğana çevirdi. İngiltere'nin başkenti Londra'da oturan Ian Fowler, siber alemde tanıştığı kızın daveti üzerine Georgia eyaletine gitti. Ancak Debbie Lynn Horton adlı kadın ilk buluşmalarında gencin cüzdanından bin 400 doları çalıp kayıplara karıştı. Beş parasız Amerika'da kalan genç hâlâ ülkesine dönemedi.

Motorize manyak
GÜNEYDOĞU Asya ülkelerinden Tayland'da eli şırıngalı, altı motorsikletli bir sapık türedi. İçinde AIDS'li kan bulunan şırıngayı sokaktan geçerken kadınların kaba etine saplayan sapık "AIDS oldunuz" diye bağırıp kaçıyor. Polis Bangkoklu sapığın peşine düşerken sapığın şırıngaya doldurduğu AIDS'e neden olan HIV virüslü kanı nereden bulduğu merak ediliyor. Orta yaşlı olduğu belirtilen motorsikletli sapığın en az yedi kadına AIDS bulaştırdığı sanılıyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır