kapat

28.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Güzelliğe profesyonel yaklaşım
Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Beauty Turkey'99 ile, kozmetik ve güzellik dünyasının seçkin isimleri buluşuyor.

Artık kozmetik ürünlerininde bir fuarı var. 1998 yılında kendi fuarını yaratan kozmetik ve güzellik ürünleri sektörü, Beauty Turkey 98 Fuarı ile, 59 firma, ve 200'den fazla markayı İTÜ Maslak Kampüsü Fuar Alanı'nda 6-8 Kasım tarihleri arasında biraraya getirmişti. Uluslararası alanda da büyük ilgi gören fuar, bu yıl 8-10 Ekim tarihleri arasında İTÜ Maslak Kampüsü Fuar Alanı'nda yapılacak.

Beauty Turkey'99, firmalara profesyonel bir ortamda gerek yurtiçi gerekse yurtdışı iş bağlantıları kurma ve gelişmekte olan kozmetik pazarında yer alma fırsatı sunuyor. Bu sene düzenlenecek olan Türkiye Makyaj Şampiyonası ve Türkiye Tırnak Tasarım Yarışmaları da katılımcılar ve ziyaretçilerin ilgisini çekecek. Bu yarışmalar sonrasında birinci gelecek olan firma Almanya Düsseldorf'da düzenlenecek olan uluslararası yarışmalara katılabilecek.

Yetkililer seminer verecek
Sektördeki ürün ve cihazlar hakkında öğrenilmesi gerekenler, seminerlerle ve konuşmalarla izleyiciye sunulacak. Aynı zamanda katılımcı firmalar çok farklı etkinlik ve şovlar sergileyecek. Bu organizasyonu üstlenen dünyanın büyük fuar şirketlerinden Hannover-Messe International İstanbul, Deutsche Messe AG, Hannover'in bir yan kuruluşu olup, dünyada önde gelen uluslararası ticari fuarları organize ediyor ve düzenliyor. Hannover- Messe International'ın uluslararası fuar düzenleme tecrübesi ve MOD yayıncılığın Türkiye kozmetik piyasasındaki saygın yeri ve tecrübesi ile yapılan Beauty Turkey'99 fuarı yalnızca katılımcı firmalar için değil, ziyaretçi firmalara da büyük iş olanakları ve iş bağlantılarını geliştirmede büyük destek sağlıyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır