kapat

18.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kaçak Kalli'ye tepki
Check-up için aldığı üç günlük izni 5'e çıkaran Feldkamp'ın arka planda kalıp ipleri Briegel'e bırakması sıkıntı yarattı. Alman hocanın yetkilerinin kısıtlanması gündemde

Beşiktaş Teknik Direktörü Feldkamp'ın hazırlık kampında takımla yeterince ilgilenmemesi yöneticilerin huzurunu kaçırdı. Almanya kampının ilk iki gününde antrenör seminerine katılan Kalli, geçtiğimiz çarşamba, perşembe ve cuma günleri de izinliydi. Ancak dün kampa dönmesi gereken Alman hoca, takıma yarın İstanbul'da katılacağını yöneticilere bildirdi.

Yapılan hazırlık maçlarında da takımın yönetimini yardımcısı Briegel'e bırakıp geri çekilen Feldkamp, ayrıca bu karşılaşmalarda seçtiği zayıf rakiplerle de şimşekleri üzerine çekti.

Yetkiler geri alınacak
Kalli'nin bu davranışları sonunda yöneticileri çileden çıkardı. Yönetim içinde rahatsızlıklar yüksek sesle dile getirilmeye başladı. Sözleşme sırasında Alman teknik adama çok geniş yetkiler verdiklerini belirten yöneticiler, "Ancak ipleri ele almamızın zamanı geldi. Toshack döneminde yaptığımız hataları yapmayacağız. Feldkamp da kurallara uymak zorundadır" diye konuştular.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır