kapat

18.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ekmekli kuş yuvası
Malzemesi
* 1 paket hamburger ekmeği
* 1/2 kg ıspanak
* 1 adet soğan
* 2 adet yumurta
* 1 fiske muskat (arzuya göre)
* 1/2 çay bardağı sıvı yağ
* 3 çorba kaşığı kaşar rendesi
* Tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Ispanakları yıkayalım. Kaynayan tuzlu suda 2 dakika bekletelim. Sudan alıp buzlu suda bekletelim. Ispanakları sıkarak suyunu süzelim. Doğrayalım. Soğanı sıvı yağda kavuralım. Ispanakları ilave ederek 2 dakika kavuralım. Yumurta, tuz ve biberi ekleyerek hızla karıştıralım. Ateşten alalım. Hamburger ekmeğinin üst kısmını bardakla oyarak çıkaralım. Tekrar üzerine oturtalım. Oyuklara ıspanaklı içi dolduralım. Üzerine kaşar rendesi serpiştirelim. Önceden ısıtılmış fırında üzerleri kızarana dek pişirelim.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır