kapat

18.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Preko'ya son şans
Fenerbahçe'nin G.Antep'ten transfer ettiği Ganalı futbolcu, eleştirilerden kurtulmak için takımla birlikte çalıştı. Preko, Dilmen'e TSYD Kupası'nda forma giymek istediğini bildirdi

F.Bahçe'ye geldiğinden beri bir türlü geçmeyen sakatlığıyla yönetimin ve teknik heyetin kafasını karıştıran Preko, dün takımla çalıştı. Sakatlığıyla ilgili eleştirilerden rahatsız olan Preko, Rıdvan Dilmen'le özel bir görüşme yaparak, riski göze aldığını ve TSYD maçlarında oynamak istediğini söyledi. İdmanda oldukça hırslı görünen Ganalı yıldızın eleştirilerin dozajının yükselmesinden, bunun sonunda da gönderilmekten çekindiği bildirildi. Dilmen ise Preko'nun TSYD Kupası maçlarında oynamasına doktor raporlarını gördükten sonra karar verecek.

Fener UEFA'ya gidiyor
Sarı-lacivertli yönetim dün yapılması gereken ancak Paris St.Germain'in son dakika çalımıyla oynanamayan hazırlık maçı için UEFA'ya gitmeye hazırlanıyor. Okacha'nın transferi sırasında yapılan sözleşme gereği 825 bin dolar tazminat alma hakkı doğan F.Bahçe, pazartesi günü UEFA'ya başvuracak.

Spora siyaset gölgesi düştü
Fransız takımının ayakları yere basmayan iddialarla gelmemesini kabul edemeyeceklerini belirten futbol şube sorumlusu Ali Yıldırım, "Bu sadece F.Bahçe'ye değil, tüm Türkiye'ye karşı yapılmış bir hakarettir. Spora siyasetin gölgesi düşmüştür ve buna neden olanlar cezasını mutlaka çekmelidir. F.Bahçe hakkını arayacaktır" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır