kapat

18.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Terim'in çek atağı
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sparta Prag sınavında Çek şampiyonunun defansından Jiri Novotny ve Gabriel'i beğendi. Ayrıca orta sahadan Rosicky ve Pavel Novotny de gündemde

G.Saray yabancı transferinde rotayı Çek Cumhuriyeti'ne çevirdi. Çek şampiyonu Sparta Prag ile golsüz berabere kaldıkları maçta bu takımdan tam 7 futbolcuyu beğenen Fatih Terim'in, özellikle 4 isim üzerinde durduğu belirlendi.

Israrla stoper isteyen Terim, Sparta Prag'da ilk 11'de görev yapan ve defansta oynayan Petr Gabriel ve Jiri Novotny'i listesine aldı. Bu futbolculardan en az birini isteyen Terim, defansif orta saha Rosicky'i de beğendi. Ayrıca G.Saray'a karşı forma giymeyen ofansif orta saha oyuncusu Pavel Novotny de menajerlerin tavsiyesiyle sarı-kırmızılı ekibin gündemindeki oyuncular arasına girdi.

Terim, bu futbolcuların transferi için menajer Bayram Tutumlu ile temaslara başladı. Tutumlu'nun oyuncuların transferi için yetkili olmadığı ama ortaklarından birinin Çek yıldızların menajerliğini yaptığı öğrenildi. Girişimlerin özellikle kafile İstanbul'a döndükten sonra hızlandırılacağı ve Tutumlu aracılığıyla sürdürüleceği sızan haberler arasında...

İkisi salı günü gelebilir
Futbolcular için Sparta Prag ile yapılan temaslarda Çeklerin'in işi yokuşa sürdükleri öğrenildi. Sparta'nın yöneticileri, "Biz bu yıl Şampiyonlar Ligi'ne giriyoruz. Hiçbir oyuncumuzu bırakmak istemiyoruz" dediler. Ancak bu yanıtı pazarlık gücünü arttırmak için bir bahane olarak değerlendiriliyor. Menajer Bayram Tutumlu'nun listedeki futbolculardan ikisini salı günü İstanbul'a getireceği öğrenildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır