kapat

18.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Kadının çapkını olmaz'
Tutucu bir kadın olmadığını ancak, "Çapkın kadın" sözünü kabul etmediğini belirten Aşkın Nur Yengi, "Erkek çapkındır. Kadının çapkını olmaz." diyor.

Esin ÖVET

-Aşkın Nur Yengi çapkın bir kadın mı?

"Tutucu bir kadın değilim... Ancak, 'çapkın kadın' lafını kabul etmiyorum... Erkeğin çapkını vardır. Kadının çapkını yoktur diye düşünüyorum. Aslına bakarsanız erkeğin de çapkını olmamalı. Göz çapkınlığını hepimiz yapıyoruz. Buna bir şey demiyorum. Fakat birilerini zedeleyecek çapkınlıklar da yokum. Çünkü insanlığımıza yakışmaz. Bir başka insanı üzmenin, canını acıtmanın çok yanlış olacağını düşünüyorum."

-Bu konuda duygularınızı bastırdığınız oldu mu?

"Bildiğiniz gibi uzun zamandır Mete Topçuoğlu ile birlikteyim. Mete ile birlikteyken hiç olmadı. Hiç böyle bir düşünceye kapılmadım. Ama daha önceki ilişkilerimde oldu. Hoşlandığım birkaç kişi oldu ama aşırısına hiç kaçmadım. Hep kendimi frenledim. Mete, insan olarak o kadar tatminkar ki, beni her yönümle kabul ediyor. Bir gün ona, 'Seni sevgimle boğarım. Benden sıkılırsın.' demiştim. Başka birisi olsa sürekli üstünde olan kadından sıkılır. Ben, sevgimi böyle yaşıyorum. Vıcık vıcık yaşamaktan hoşlanıyorum. Mete de bundan sıkılmıyor."

-Çok sakin görünüyorsunuz. İç dünyanızda ki Aşkın Nur Yengi nasıl?

"Çok çocuk ve yaramaz bir Aşkın var. Ancak cadı bir yanım da var. Bunu Mete çok iyi biliyor. Evet bastırdığım taraflarım var... Çünkü bunlar şöhretle bir arada yaşanmıyor. Bu yüzden de gizlemek zorunda kalıyorum. Çocukluk ve genç kızlık dönemlerimi para kazanarak geçirdim... Kurtlar sofrasına hiç oturmadan ayakta kalabilmek, çok zor. Ben ve içimdeki Aşkın düzgün yaşamaktan mutlu... Her şeyden önemlisi ben toplumun kurallarına saygılı bir insanım."

-'Kurtlar sofrasına hiç oturmadım' dediniz. Kendinizi nasıl korudunuz?

"Benim sert bir görüntüm var. Bu görüntümü hiç kaybetmedim. Bu yüzden de kimse benim yanıma yaklaşamadı. Tabii bazı teklifler alıyorsunuz. Örneğin, koca koca adamlar, 'Çıkıp gezelim' diyor. Ancak bunu bir kere söylerler ve devamını getiremezler. Fakat ben, güleç ve konuşkan davransaydım naz yaptığımı düşünüp peşimi bırakmazlardı. O yüzden çok fazla garip teklifler ile karşılaşmadım. Benim kadından çok erkek arkadaşım vardır. Erkeklerle daha iyi anlaşırım. Ama hepsi benim sınırımı bilirler ve bana ona göre yaklaşırlar."

-Çocuk yaşta bu hayatın içine girdiniz. Şöhret sizi nasıl etkiledi?

"Şöhret beni de etkiledi. Dokuz sene önce ilk albümüm çıkar çıkmaz 15 ülkeyi gezdim. Herkes beni tanıyordu. Kendimi korumak zorundaydım. Çok küçük yaşlarda oyunumu, kurallarıma göre oynamaya başladım. Şu an 29 yaşındayım. Artık oynadığım oyunun, sonuna geldim ve keyfini sürüyorum. Aslında bu yaşadıklarımı başka insanlar 45 yaşında yaşıyor. Bundan sonra mesleğimin keyfini süreceğim. Yaptığım işten tabii ki para da kazanacağım. Ama ben bazı şeyleri aştım. Bundan sonra kendi hayatımı, istediğim gibi devam ettireceğim. Ağır ağır yaşanan hayatın daha etkili olduğunu düşünüyorum. Şimdi yaşadıklarımdan keyif alıyorum. O yüzden bu kazandıklarımı kaybetme taraftarı değilim."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır