kapat

18.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kiralık mahkum
1 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan Muharrem Karakoç, para verip kiraladığı akrabasını ihbar ederek kendi yerine cezaevine gönderdi

Ersin BAL

İZMİR'DE ruhsatsız silahla yakalanan ve 1 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan Muharrem Karakoç, kendisi yerine cezaevinde yatması için akrabası Mustafa Kemal Metin'i kiraladı. 100 milyon kefalet ödeyip cezasını 4 ay ertelettiren Karakoç, bu süre içinde önce kendi nüfus cüzdanına akrabası Metin'in resmini yapıştırdı. Daha sonra Metin'i Erdek'te bir otel odasına yerleştirip polise ihbarda bulundu. Otele baskın düzenleyen Erdek Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Metin'i Muharrem Karakoç zannedip gözaltına aldılar.

İkisi de aranıyor
KİRALIK mahkum Metin, cezası kesinleştikten sonra firar eden Karakoç'un yerine cezaevine girdi. 7 ay hapis yattıktan sonra da İnfaz Yasası'ndan faydalanarak tahliye edildi. Ancak kiraladığı akrabası kendi yerine hapiste yatarken tedbiri elden bırakan Karakoç, bir olaya karışınca planları alt üst oldu. Karakoç'un olay tarihinde cezaevinde göründüğünü tespit eden İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi memurları, skandalı ortaya çıkardı. Halen firarda olan Karakoç ve kiralık mahkum Metin polis tarafından arıyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır