kapat

18.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Nurol Menkul'den Bodrum'da şube
Nurol Menkul Kıymetler Bodrum İrtibat Bürosu açılışına Nurol Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erol Çarmıklı, Sabah Gazetesi Genel Yayın Müdürü Zafer Mutlu da katıldı

Nurol Menkul Kıymetler İrtibat Bürosu'nun Bodrum Şubesi Medya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dinç Bilgin tarafından açıldı. Açılışa Nurol Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erol Çarmıklı ve Oğuz Çarmıklı, Sabah Gazetesi Genel Yayın Müdürü Zafer Mutlu, Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat ile Nurol Holding Danışmanı Şakir Kaleli, grubun üst düzey yöneticilerinden Tayyar Özerdem, Nurol Holding İstanbul İnşaat Koordinatörü Kubilay Uygun, Nurol Menkul Kıymetler Pazarlama Müdürleri Figen Günal, Mehmet Arık ve Genel Müdür Yardımcısı Şahin Aslantürk ile Bodrumlu konuklar katıldı.

Nurol Menkul Kıymetler yöneticileri Bodrum İrtibat Bürosu'ndan sonra İzmir'de de bir şube açacaklarını böylece şube sayılarını beşe çıkartacaklarını söylediler. Açılıştan sonra Nurol Menkul Kıymetler İrtibat Bürosu, konuklara tanıtıldı. İrtibat Bürosu'nda biri özel, diğeri genel iki seans odası bulunuyor. Borsa, genel seans odasının dev ekranından 24 kişi tarafından izlenebiliyor. Özel seans odasına ise 8 kişi katılabiliyor.

Nurol Menkul Kıymetler Bodrum İrtibat Bürosu'nun açılışının ardından konuklara kokteyl verildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır