kapat

18.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Eğlencenin tadını çıkardılar
Geçtiğimiz günlerde Club Lykia World'de düzenlenen Çocuk Festivali rengarenk ve eğlenceli görüntülere sahne oldu.

Şüphesiz ki, çocuklar için eğlencenin anlamı çok büyük. Club Lykia World'de bu yıl ilki düzenlenen Çocuk Şenliği'ndee çocuklar eğlencenin tadını doyasıya çıkardılar. 3-10 Temmuz tarihleri arasındaki festivalde, farklı milletlerden pek çok çocuk aynı çatı altında buluşup, birbirinden renkli oyunlar oynayarak dostluk ve sevginin en güzel örneği olduklarını bir kez daha sergilediler.

Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'ndan 11 çocuğunda bulunduğu festivalde pek çok aktivite vardı. Çocuklar yeşillikler içindeki club'ü kâh kahkalarıyla çınlattılar, kâh korsan kılığına girip hazine avına çıktılar, su savaşı yaptılar. Kurabiye pişirdiler bazen hem de en lezzetlisinden, bazen de çocuk şarkılarıyla dans ettiler animatör abla ve abilerinin eşliğinde. Çocukluğun simgesi haline gelen her şey vardı aslında şenlikte. Çocuk Cennneti'nde her yaş çocuk için düşünülerek yapılmış havuzlarda serinlemenin rahatlığını duydular. Tüm çocuklar için güzel bir hediye anlamına gelen Lykia World'ün çocuklara sunacağı süprizler bundan sonraki yıllarda da devam edecek olan şenliklerle sürecek.

Büyükler için de kaçırılmaz
Sadece çocuklar için değil, anne- babalar ve gençler içinde ideal bir yer Club Lykia Workld. Renkli animasyon gösterileri, 12 barı ve 3 diskosuyla eğlencenin en güzelini yaşamanız mümkün. Çin restoranı Chen, İtalyan restoranı La luna, fasıl dinleyip huzur bulacağınız Sofra, alakart balık restoranı Neptün, şıklığı kendine prensip edinmişler için Residence ve güneşin batışının izlenebileceği Marina Restoran size hem kaliteyi, hem de lezzeti birarada sunuyor.

Geceleri de yüzülebilen 17 havuzu, çıplaklar kampı, 2 hamamı ve deniz, dağ ve orman manzaralı 3 saunası, ayrıca güzellik ve sağlık merkeziyle aradığınız her şeyi Club Lykia World'de bulabilirsiniz.

Telefon: (0 252) 617 02 00


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır