kapat

18.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber Ýndeksi
Yazarlar
Günün Ýçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
Ýþte Ýnsan
Astroloji
Reklam
Sarý Sayfalar
Arþiv
Hazýrlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGÝ BASIM YAYINCILIK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.
Ruhunun diðer yarýsýný arayanlara...
Ýlk kitabýyla tüm dünyada "en çok satanlar" listelerini alt üst eden John Gray, Mars ve Venüs'ün maceralarýný tefrika etmeyi sürdürüyor. Aþký arayan bekârlara duyurulur; bu aralar "Mars ve Venüs Flört Ediyor."

Yayýnlandýðý yýl, bütün dünyada ve tabii ülkemizde infiale yakýn bir ilgiyle karþýlanan "Erkekler Mars'tan, Kadýnlar Venüs'ten" kitabýnýn yazarý John Gray, "zavallý" Mars ve Venüs'ün maceralarýný tefrika etmeyi sürdürüyor.

"Mars ve Venüs Yatak Odasýnda" ve "Mars ve Venüs'ün Aþklarý" da, kadýn-erkek iliþkilerine, özellikle de karþý cinsin davranýþlarýna akýl erdirmeye çalýþan faniler tarafýndan bir nevi rehber olarak kabžl görmüþtü.

Hikâye elbette ki burada bitmeyecekti; bu aralar "Mars ve Venüs Flört Ediyor..."

Yani bu kez neþriyatýmýz, esas olarak bekâr olan ve mümkünse bu duruma bir son vermeye çalýþan, yani aþký arayanlara hizmet sunuyor. Hemen herkesin "kalabalýklar ortasýnda yalnýz" olmaktan yakýndýðý çaðýmýzda, bir iliþkiye baþlamak, ruh eþini bulmak için neler yapmak gerektiði konusunda "altýn" deðerinde bilgiler, 22 bölümde ve ilginç baþlýklar altýnda toplanmýþ: "Saatin Týkýrtýlarý Duyulurken Erkeðin Kolunda Saat Yoksa", "Erkekler Gaz Lambasý, Kadýnlar Da Fýrýn Gibidir" ya da "Ruhunuzun Eþini Bulacaðýnýz 101 Yer..."

Gray, flört evresini, "Doðru Kiþiyi Bulmak" bölümüyle açýyor ve son bölüm olan niþanlýlýða kadar beþ kýsýmda ele alýyor.

Bir nevi "yalnýzlýktan kurtulma kýlavuzu" olan "Mars ve Venüs Flört Ediyor", aþký arayan bekârlarýn yaný sýra, ayrý yaþayan çiftler ve boþanmýþ kiþiler için de öðütler bulunuyor.

"Kelin ilacý olsa önce kendi kafasýna sürermiþ" diye düþünen þüpheciler için þöyle bir not düþelim: Yazar, son kitabýný, karþý cinsle iletiþimini geliþtirmek için uðraþan milyonlarca insana yardýmcý olduðu 12 yýlýn birikimiyle kaleme almýþ. Üstelik, "Mars ve Venüs Flört Ediyor"u; "Onun sonsuz sevgisi içimdeki iyi insaný ortaya çýkarmayý sürdürmektedir" sözleriyle ithaf ettiði, "büyük bir aþkla sevdiðim ruh eþim ve karým" þeklinde andýðý Bonnie Gray'le 18 yýldýr tanýþýyor ve 10 yýlý aþkýn süredir de evli. Bu kelin saçlarý sýrma anlayacaðýnýz!..


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGÝ BASIM YAYINCILIK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. - Tüm haklarý saklýdýr