kapat

13.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Trabzon'da forvet kavgası
Başkan Yılmaz, Özyazıcı'nın forvet isteğini, "Elimizde 5 golcü var" diyerek geri çevirdi

Trabzonspor'da forvet krizi. Hazırlık kampında golcü oyuncularından istediği verimi alamayan teknik direktör Ahmet Suat Özyazıcı'nın bir forvet oyuncusu talebine, başkan Mehmet Ali Yılmaz'dan olumsuz yanıt geldi.

Özyazıcı her fırsatta takımın iyi bir golcüye ihtiyaç duyduğunu söyleyip, bir golcü daha isteyince başkan Yılmaz'ı kızdırdı. Takımda Hami, Vugrinec, Fatih, Selahattin, Murat ve prensipte anlaşma sağlanan Oruma'nın olduğunu hatırlatan Yılmaz, "Bu adamlar golcü değil mi? Kamp döneminde çok başarılı olmadıklarını kabul ediyorum. Ama bu hemen forvet oyuncusu almamız gerektiği anlamına gelmiyor. Bu çocukların biraz süreye ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Yeni alınacak oyuncu da uyum sürecinden geçecek. Hemen başarılı olacağına inanmıyorum" diye konuştu.

Özyazıcı ısrarlı
Teknik direktör Özyazıcı ise savunmada hiçbir sorunları olmadığını belirterek, "Ancak orta saha ve forvet için aynı şeyi söyleyemem. Kaliteli ve hava toplarında etkili bir forvete ihtiyacımız var. Böyle bir oyuncuyla tüm sorunlarımız çözülür" ifadesini kullandı.

Özyazıcı Intertoto Kupası'ndaki rakipleri Perugia için de "Güçlü bir rakip ama biz tur için sahaya çıkacağız" dedi. Trabzon'a dönen bordo-mavili ekip kendi tesislerindeki ilk antrenmanını yaptı.

Sıra şimdi de Tsymbalar'da
Yabancı oyuncu arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da rota Rusya'nın Spartak Moskova takımının orta saha oyuncusu Tsymbalar'a döndü. Geçen sezon 30 maçta 8 gol atan 30 yaşındaki Tsymbalar'ın yarın başkan Mehmet Ali Yılmaz'la görüşmek üzere Antalya'daki Zigana Tatil Köyü'ne geleceği bildirildi. Bordo-mavili kulüp, bu gelişme üzerine daha önce kendisi ve kulübü Lens'le anlaşma sağladığı Oruma'nın transferini askıya aldı. Campbell'ın da bugün menajeriyle birlikte Zigana'da Yılmaz ile görüşmesi bekleniyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır