kapat

13.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Intertoto'da işimiz zor
İtalyan Perugia'yla mücadele edecek olan Trabzon, bu turu geçerse Hamburg- Basel, Kocaeli de Duisburg'u elerse Espanyol-Montpellier galibiyle karşılaşacak

Intertoto Kupası'nda ikinci tur rövanş maçları sonunda Kocaelispor bir üst tura yükselip Almanya'nın Duisburg takımıyla eşleşti. Maç yapmayan Trabzonspor ise Perugia (İtalya) ile karşılaşacak. Maçlar 17-24 Temmuz'da yapılacak.

Trabzonspor'un rakibi Perugia'nın teknik direktörü Carlo Mazzone, bordo-mavililerin güçlü bir ekip olduğunu belirterek, "Ateşli seyircilerinin şöhretini duydum" dedi.

Trabzonspor, bu turu geçerse Hamburg-Basel eşleşmesinin galibiyle, Kocaelispor ise Espanyol-Montpellier galibiyle oynayacak. İki takımımızın birden UEFA'ya çıkma şansı yok. Çünkü ekiplerimiz, final turunda mutlaka karşılaşacaklar.

Hamburg-Basel
Üçüncü tur eşleşmeleri şöyle: Hamburg (Alm)- Basel (İsviçre), Espanyol (İsp)-Montpellier (Fra), Ceahlaul (Rom)-Juventus (İta), Heerenveen (Hol)- Hammarby (İsveç), West Ham (İng)-Jokerit (Fin), Lustenau (Avu)-Rennes (Fra), Truiden (Bel)-A.Wien (Avu), Varteks (Hır)-R.Rostov (Rus), Lokeren (Bel)-Metz (Fra), P.Varşova (Pol)-Vasas (Mac).

RAKİPLERİ TANIYALIM
Ne de olsa İtalyan takımı

İtalya'nın Perugia takımı, geçen sezon ligi 14. sırada tamamladı. Teknik direktörlüğünü geçen yıl Bologna'yı Inter Toto'dan UEFA yarı finaline çıkartan Carlo Mazzone yapıyor. Rapaic, Nakata, Milanese, Tapia gibi sonucu her an değiştirebilecek oyunculara sahipler.

'Eski dostlar' karşımızda
Geçtiğimiz sezon Alman Ligi'ni 8.sırada tamamlayan Duisburg'u Friedhelm Funkel çalıştırıyor. Galatasaray ve Sarıyer formalarıyla ülkemizde oynayan Litvanyalı kaleci Stauce ve Zeytinburnu'nun eski futbolcusu Senegalli Diallo, Duisburg'un büyük kozları.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır