kapat

13.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Önce defans
Beşiktaş Teknik Direktörü Kalli, ilk hedefinin savunmayı sorunsuz hale getirmek olduğunu, bunu sağladıktan sonra diğer mevkiiler üzerinde duracağını söyledi

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren siyah-beyazlı takımda teknik direktör Feldkamp ilk hedefini defans güvenliği olarak açıkladı.

Başarıya ulaşmak için öncelikle gol yememeleri gerektiğini söyleyen Alman teknik direktör, "Bu nedenle ilk planda buradaki sorunları gidermeye çalışacağım. Bir yabancı daha alıp, savunmaya monte ettikten sonra orta saha ve forvete yöneleceğim. Ancak buralarda fazla sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Forvetteki eksik kaliteli bir isimle giderilir" dedi.

Mehmet'ten destek
Kaptan Mehmet, hocasının önce defans düşüncesinin çok haklı olduğunu söyledi. Sağlam bir savunmanın diğer oyunculara güven verdiğini söyleyen Mehmet, "Gol atılamasa bile, yemediğimiz sürece en azından maçı kaybetmeyiz" diye konuştu.

Bu arada Beşiktaş yönetimi, gözünü Futbol Federasyonu'na çevirdi. Yönetim daha önce 5 yabancı kuralının devam etmesini, ancak kulüplerin bu sayının üzerinde oyuncunun bonservisini elinde bulundurma hakkı verilmesini talep etmişti. Yöneticiler bu konuda umutlu olduklarını, Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy'un da isteklerine sıcak baktığını söylediler.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır