kapat

13.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fener'e sambacı
Baliç'in yerine forvet arayan F.Bahçe Sao Paulo'lu França'yı almak üzere

Günlerdir yeni bir forvet arayışına giren Fenerbahçe'de Brezilyalı França'nın transferi ağırlık kazandı. Sao Paulo'da forma giyen 23 yaşındaki futbolcu için özellikle teknik menajer Rıdvan Dilmen'in çok istekli olduğu öğrenildi.

Geçen yıl Brezilya'ya giderek izlediği ve alınmasını istediği Brezilyalı yıldızın transferi için bastıran Dilmen'in Başkan Aziz Yıldırım'a, "Çok süratli ve teknik bir oyuncu. Oyun planımı onun üzerine kurabilirim. F.Bahçe'ye büyük fayda sağlar" şeklinde rapor ilettiği öğrenildi.

Hava toplarında etkili olsun Ancak yönetimden bazı isimlerin França gibi sürati ve tekniğiyle öne çıkan bir oyuncudan çok, kafa topu hakimiyeti ağır basan bir futbolcudan yana oldukları bildirildi.

Sao Paulo'da forvet ve forvete dönük orta saha oyuncusu olarak görev yapan França'nın maliyetinin 8 milyon doları bulduğu ve pazarlıkların sürdürüldüğü öğrenildi. 25 Temmuz'da yeni sezonun ilk maçında Atletico Minerio ile oynayacak olan França'lı Sao Paulo geçen sezon 24 takımlı ligi 15. sırada tamamlamıştı.

Öte yandan Boliç'in yükselen formu, Preko ve Moldovan'ın varlığı, gerektiğinde de Sergen'in forvet oynayabilmesi teknik heyeti forvet konusunda ikileme sokuyor. Hemen her konuda anlaşılan França alınmazsa ligin ilk 3 maçında Preko-Boliç-Sergen üçlüsü forvette görev yapacak.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır