kapat

13.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Cinayet mi Ötenazi mi?
ANTALYA'NIN Alanya ilçesinde Ece Şengel (40) adlı kadın, akciğer kanseri olan Alman sevgilisini 'acı çekmesin' diye makaslayarak öldürdü.

Tutuklanan Ece Şengel, "Çok acı çekiyordu, kendisini öldürmemi istedi. İsteğini yerine getirdim" dedi. Olay Alanya Akdeniz Pansiyonu'nda önceki gece meydana geldi. Alman uyruklu Uerger Jöre Reinier (41) ile Alanya'da tatil yaptığı sırada tanışan Ece Şengel, 2 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisinin kanser olduğunu öğrendi. Reiner acı çekiyor ve bu yüzden ölmek istiyordu. Olay gecesi Şenger aşırı derecede alkol aldı. Sevgilisinin kendisini öldürmesini istemesi üzerine kaldıkları pansiyonda bulduğu makası, Reiner'in göğsüne üç kez sapladı. Sevgilisini öldürdükten sonra sabaha kadar başında oturan Ece Şengel, otel personelinin polis çağırması üzerine yakalandı. Reiner'in cesedi ise Alanya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Alanya Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesine başvurulan Ece Şengel, sevgilisini çok sevdiğini belirterek, "Acı çekmesine dayanamadım" dedi.

Reiner'in 4 gün önce kaldıkları pansiyondaki odasında kendisini asarak intihar etmeye kalkıştığı, ancak pansiyon görevlileri tarafından kurtarıldığı öğrenildi.

Ferit KESEN - Yüksel SOYLU


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır