kapat

13.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Satırlı vahşet
Bangladeş'in Ankara Askeri Ataşesi Tuğgeneral Sarıf Ül İslam'ın eşi ve oğlunu yanlarındaki Bangladeşli hizmetli "satırla" doğradı. Ataşe de ağır yaralandı

BAŞKENT Ankara dün hafızalardan silinmeyecek bir vahşete sahne oldu. Olay, Bangladeş'in Ankara Büyükelçiliği Askeri Ataşesi Tuğgeneral Sarıf Ül İslam'ın evinde meydana geldi. Ataşe'nin evinde 1.5 yıldır hizmetli olarak çalışan Rahman Hafizar, Bangladeş'te hayvan kesmek için kullanılan kesici bir aletle önce Ataşe'nin oğlu Şiraz'a (14) saldırdı.

Önce oğlunu sonra karısını
ŞİRAZ'I yatak odasında boğazını keserek öldüren saldırgan, odanın kapısını kilitleyerek, bu kez anne Kısmet İslam'a saldırdı. Ve onu da evin başka odasında boğazını keserek öldürdü. Bu odanın da kapısını kilitleyen saldırgan, salona geçerek Ataşe'yi beklemeye başladı. Öğlen yemeği için her şeyden habersiz eve gelen Ataşe, yardımcısının satırlı saldırısına uğradı.

Saldırgan taksiyle kaçtı
ATAŞE'Yİ ağır yaralayan saldırgan, evden çıkarak bir taksiye bindi ve olay yerinden uzaklaştı. Yaralı Ataşe polisi arayarak, durumu bildirdi. Tuğgeneral İslam, ambulansla önce Numune, ardından da Hacettepe Hastanesi'ne kaldırıldı. 19-20 yaşlarında, 1.70 boyunda olduğu belirlenen ve saldırgan Rahman Hafizar'ın yakalanması için operasyon başlatıldı.

Saldırı nedeni tatil mi?
ATAŞE'NİN komşuları ise geçen hafta Antalya'ya tatile giden İslam Ailesi'nin Hafizar'ı yanlarında götürmedikleri ve bu nedenle sinirlenip tatilden dönen aileye saldırdığını iddia ettiler. Bu arada doktorlar, Ataşe Sarıf Ül İslam'ın sol yüz, sol kol, sol el, sağ el, sağ kol, sol omuz, sol küreği, sol kulak üzeri ve alnından aldığı darbelerle durumunu ciddiyetini koruduğunu söylediler.

Fatih ATİK


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır