kapat

13.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
VeezyGo'ya bir ayda 80 bin sipariş geldi
Vestel'in bir ayda 80 bin sipariş alan VeezyGo internet erişim paketiyle birlikte verdiği PC'lerin dağıtımına dün başlandı

Vestel'İn internet'in ve bilgi paylaşımının yaygınlaşma hızını artırmak hedefiyle başlattığı ve büyük ilgiyle karşılanan VeezyGo'nun PC dağıtımı dün başladı.

VeezyGo PC'lerinin ilk üçünü resmi dağıtım programından iki gün önce, 9 Temmuz'da İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim görevlisi Füsun Deniz Özden, Özmen Emre Demirkol ve Baki Kolak'a evinde teslim eden Vestelnet Genel Müdürü Cem Soysal, VeezyGo projesinin böylesine ilgiyle karşılanmasından ve Türk insanının, "dünyaya açılan pencere olan İnternet"e erişiminde Vestelnet olarak pay sahibi olmaktan büyük mutluluk duyduklarını açıkladı.

80 bin sipariş geldi
Haziran başından bu yana yaklaşık 50 bin başvurunun ulaştığı projede Temmuz sonuna kadar 80 bin sipariş aldıklarını buna rağmen VeezyGo'nun PC dağıtımında hiçbir sıkıntı yaşamayacaklarını söyleyen Soysal, Vestel'in üretim kapasitesinin her gün artarak devam eden talepleri rahatlıkla karşılayabileceğini belirtti.

Soysal, şu anda evrakları Vestelnet'e ulaşmış olan abonelerin bir ay içinde PC'lerini teslim alacağını da sözlerine ekledi. VeezyGo ödemeleri için kullanılacak olan Deniz Bank Kredi Kartı ise teslimattan sonraki bir hafta içinde VeezyGo sahiplerine ulaştırılıyor.

PC'sini ilk teslim alan kişi olan Füsun Deniz Özden işe bir öğretim görevlisi olarak PC ve İnternet erişimine büyük gereksinim duyduğunu ifade ederek, ikisine aynı anda çok uygun bir ödeme koşuluyla sahip olmasını sağladığı için Vestelnet'e teşekkür etti.

Müşteriyle iletişim
VeezyGo projesi kapsamında 36 aylık internet aboneliği paketi alan herkes, kutunun içinden çıkan formları doldurduktan ve formlar Vestelnet'e ulaştıktan tam 30 gün sonra, öngörüldüğü gibi, erişim paketi bedeline ek olarak hiçbir ücret ödemeden PC'lerine sahip oluyorlar.

Vestelnet yetkilileri projenin sağladığı bu inanılmaz avantaj nedeniyle 10 binlerce kişinin başvurularından sonra sık sık PC'lerinin ne zaman teslim edileceğini sormak amacıyla Müşteri İletişim Merkezi'ni (MİM) aradıklarını bildirdiler.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır