kapat

07.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Evlerin dışarıya açılan yüzü
Perdeler ve tüller, bir evin dışarıya açılan yüzüdür. Dışarıdan bakıldığında o eve dair ipuçları vermesinin yanında, iç mekân açısından da ortamın havasını belirleyici bir özellik taşır.

İster klasik olsun, ister modern; tül ve perdeler, bir evin vazgeçilmez ihtiyaçları arasında yer alıyor. Bu konuda hizmet veren firmalar da, her geçen gün daha kullanışlı, daha şık ve aynı zamanda farklı modeller sunmak için uğraşıyor.

Örneğin Pinella, kullanışlı ve otantik görünümlü kumaşlarla, alışılmış klasik perde anlayışını değiştiriyor. Tüm yüzeye homojen olarak dağıtılmış, özel kırışıklı dokusuyla, yıkandıktan sonra ütü istemiyor, deforme olmuyor ve defalarca yıkanmasına rağmen ilk günkü güzelliğini koruyor. Çok sayıda renk ve desen alternatifine sahip Pinella tüller, şık, çarpıcı ve doğal görünümlü. Bol dökümlü kalın Pinella kumaşlar ise güneşlik ve dekoratif amaçlı kullanılabiliyor. Polyester, keten ve viskonun çeşitli oranlarda karıştırılması ile hazırlanan Pinella'lar ise düz, armürlü ve jakarlı olma özelliklerine sahip.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır