kapat

07.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Her zamankinden daha duyarlı hissedebileceğiniz ve bilinçaltı esinlenmelerine açık olabileceğiniz bir gün. Yakın çevrenizde ilişkileriniz ve haberleşmeniz yoğunlaşabilir. Bütçenizle ilgili düzenlemeleri yoluna koyup, kısa seyahatler yapabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Arkadaş çevrenizde yeni ilişkilerin ve beğenilerin farkına varabilirsiniz. Dostlarla planlayabileceğiniz ortak çalışmalardan ya da ilginç fikirlerden maddi kazanç elde etmeniz mümkün. Burcunuza geçen Ay, yeni girişimleriniz konusunda cesaret veriyor.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) İşlerinizi yalnız başınıza rahatlıkla yoluna koyabileceğiniz bir gün. Zor gibi görünen sorunlara zekanızın yardımıyla pratik çözümler bulabilirsiniz. Yalnız kalmak bugün size çok iyi gelebilir ve günlük streslerden bir süre uzaklaşabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Yurtdışı bağlantılarınız bugün eğitimle ilgili kararlar almanıza neden olabilir. Haberleşme konularında oldukça yoğun bir gün yaşamanız mümkün görünüyor. Acil şekilde halledilmesi gereken maddi sorunlarınıza, sürpriz paralar çare olabilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Venüs burcunuzda ilerlemeye devam ediyor ve bugün Ay'la uyumlu açı yapıyor. Sizin için güzellik ve bakım konularının ön planda olacağı söylenebilir. Hobilerinize ve eğelenceye vakit ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Hisseli paralar konusunda fırsat!
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Sağlığınızla ilgili problemlerinize çare bulabileceğiniz bir gündesiniz. Günlük işlerinizdeki başarı ve istikrarı uzun vadeli çalışmalara dönüştürebilirsiniz. Bugün yaşadığınız mekânlarda ufak düzenlemeler yapabilir, sevgilinizden yardım görebilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Eşiniz ya da ortağınızla iyi anlaşabileceğiniz ve aynı dili konuşabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün toplum yaşantınız canlanabilir ve yeni işbirlikleri gündeme gelebilir. Grup çalışmaları ve organizasyonlarda aradığınız motivasyonu bulabilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Sevgi konusunda hoş fırsatlar yakalayabileceğiniz bir gün. Sözlerinizin cazipliğiyle karşınızdaki insanı derinden etkileyebilirsiniz. Sosyal yaşantınızın canlanmasıyla birlikte neşeli ortamlarda bulunma isteğiniz artıyor. İşbirlikleri bugün çok verimli olabilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Evinizde rahat olmak ve düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Ailenizle ve arkadaşlarınızla birlikte alışveriş yapmak sizi rahatlatacaktır. Çocuklarınız varsa bugün onlarla ilgilenmek ve birlikte eğlenceli ortamlarda bulunmak için güzel bir gün.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Boğa burcuna geçerek Jüpiter'le birleşen Ay, aşk konusunda hoş sürprizler yaşayabileceğinize işaret ediyor. İkili ilişkilerinizde çevrenizin desteğini alabileceğiniz bir gündesiniz. Yakın çevreye kısa seyahatler yaparak ortaklaşa işlerinizi halledebilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Eviniz ve güvenliğinizle ilgili düzenlemeler yapabileceğiniz bir gündesiniz. Meslek yaşantınızda ön planda olacağınız ve özellikle kadın arkadaşlarınızdan destek alabileceğiniz görülüyor. İkili ilişkinizde uyumlu davranarak çok şey kazanabilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Çevrenizden çok olumlu etkilenebileceğiniz bir gündesiniz. İletişim trafiği çok yoğun olabilir ve kısa bir yol yapabilirsiniz. Hassasiyetiniz, sevgilinizle aranızda iyi iletişim kurmanıza yardımcı olabilir. Birbirinizin düşüncelerini anlayabilir ve destek verebilirsiniz.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır