kapat

07.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Stresin doruğa ulaştığı saatler...
Harvard Üniversitesi'nce yapılan bir araştırma, çalışan kadınların işten çıkıp eve geldikten sonra geçirdikleri zamanın, en stresli zamanları olduğunu ortaya koyuyor.
Connery; yıllandıkça çekici olan bir kral!
Yıllandıkça güzelleşir, diye genelde kadınlar için söylenir ama bu tezin erkekler için de geçerli olabileceğini kabul ettirecek birkaç örnek de yok değil.
Porselende prestij
Royal Copenhagen'ın titiz üretimi ve mükemmel elişçiliği ile tüm dünyada ünlenmiş porselenleri ve heykelcikleri artık Türkiye'de de satılıyor.
Evlerin dışarıya açılan yüzü
Perdeler ve tüller, bir evin dışarıya açılan yüzüdür. Dışarıdan bakıldığında o eve dair ipuçları vermesinin yanında, iç mekân açısından da ortamın havasını belirleyici bir özellik taşır.
Rekabetin buruk tadı...
Arkadaşlar arası rekabet, hiç de kötü bir şey değil. Ama durum ileri boyutlara varır da iş kıskançlığa dönüşürse ilişki bozulabilir.
Bir çift güzel ayak...
Zarif bir açık ayakkabı içinde, güzel ayaklara sahip bir kadın gördüğümüz zaman özeniyor, hiçbir zaman onunkiler gibi ayaklara sahip olamayacağımızı düşünüyoruz.
Ailem olmadan asla!
Meltem Cumbul ile röportaja giderken, olabildiğince enerji toplamaya çalıştım. Çünkü benim için -ve birçok kişi için- Meltem Cumbul, hiperaktif, "on parmağında on marifet" denilen türden biri idi.
Sessiz ve sinsi düşman
Ülkemizde her yıl yaklaşık 30.000 kadın meme kanserine yakalanıyor. Önlem alınmaması nedeniyle, bu sayı artmaya devam ediyor.
ELİF ERGU
"Bir erkeğin hayatı nasıl karartılır"

Kitapçının rafında duruyordu. Gazeteciliğe başladığımdan beri erkekler yüzünden hayatlarının karardığını iddia eden yüzlerce kadını dinledim.
ÖMÜR YAVUZ
Eyvah 40 yaşındayım!

Bugün, 10 sene önce yaşlandığımı sanıp nasıl paniklediğimi hatırlamak beni güldürüyor. 10 sene sonra da bugünkü hâlime gülecek miyim acaba?

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır