kapat

03.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
5.5 trilyon uçuyor
Siyah-beyazlı yönetimin, "Gidin" dediği üç yabancı Del Solar, Ohen ve Sellami aralarında anlaşıp UEFA tehdidiyle alacaklarını ve bonservislerini istemeye hazırlanıyor. Amokachi de dün kulübe çağrılıp, uyarıldı

Beşiktaş yönetimi elindeki yabancıları göndermeden, teknik direktör Feldkamp'ın isteği ile yenilerini getirmeye çalışmanın bedelini trilyonlarla ödemek üzere.

Aralarında anlaşan Del Solar, Ohen ve Sellami üçlüsü, gerekirse UEFA'ya giderek haklarını tahsil etmeyi düşünüyorlar. Kiralanma formülüne kesinlikle karşı olan bu futbolcuların talibi çıkmazsa Beşiktaş'ın milyonlarca doları da havaya gidecek.

Zira bu üç futbolcuya geçen sezon ödenen ve gelecek sezon ödenecek paraların toplamı, Amokachi ile birlikte 14 milyon doları(yaklaşık 5.6 trilyon) buluyor. İşi ağırdan alan bu futbolcular, UEFA'ya gittiklerinde kurallar gereği hem bonservislerini hem de tüm alacaklarını tahsil etme hakkına sahip olacaklar. Böylece bu sezon transfere ancak 5 milyon mark ayırabilen Beşiktaş'ın da milyonlarca doları heba olacak.

Amokachi için bekliyorlar
Amokachi'yi de istemeyen Kalli'yi, "İyileştiği zaman belki oynar. Ayrıca iyi bir Amokachi'den daha çok para kazanırız" diyerek oyalayan yönetim bir yandan da diğer sorunları çözmeye çalışıyor. Öte yandan yönetim, dün Amokachi'yi kulübe çağırarak, "Ameliyat sonrası verilen programı uygula. İstanbul'dan ayrılma. Yoksa 500 bin dolar ceza ödersin" diye gözdağı verdi. Amokachi'nin toplantıyı sinirli bir şekilde terketmesi dikka çekti.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır