kapat

28.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Okan'a 2 yıllık 800 milyar
G.Saray yönetimi, iç transferde Okan, Fatih, Arif, Bülent ve Ufuk'la ilk görüşmeyi yaptı. En yüksek rakam, son iki sezon oldukça ucuza oynayan Okan'a önerildi

Galatasaray'da iç transfer görüşmeleri start aldı. Sözleşmesi biten futbolcular Okan, Fatih, Arif, Bülent ve Ufuk, dün kulüp binasında yöneticilerle görüştüler.

Asbaşkan Mehmet Cansun başkanlığındaki komite, iki sezon önce 250 bin dolara imza atan ve maç başına 600 milyon lira alan Okan'a en yüksek teklifi yaptı: İki yıllık 800 milyar lira. Yönetim Fatih ve Arif'e 500'er Bülent'e 350, Ufuk'a da 250 milyar lira önerdi. Okan'ın bu görüşmelerde biraz daha öne çıkmasında son iki yıl çok ucuza oynamasının ve bu sezon yaptığı çıkışın etkili olduğu öğrenildi.

Ancak görüşülen 5 futbolcunun da daha yüksek paralar beklediği ve görüşmelerin önümüzdeki günlerde de süreceği bildirildi.

Okan, sahte ehliyet düzenlemek suçuyla hakkında açılan davayla ilgili olarak dün Fatih 2.Asliye Mahkemesi'nde ifade verdi. Mahkemeye arabasıyla gelen genç futbolcu, sahte ya da gerçek ehliyeti olmadığını, hakimin kendisine gösterdiği fotoğraflı ehliyet düzenleme belgesindeki imzaların da taklit olduğunu söyledi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır