kapat

28.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün vergi, finans, yatırım ve hisseli paralarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Eşinizle kaynaklarınızı değerlendirme konusunda tartışmalar yaşamanız mümkün. Cinsel eğilimlerinizin oldukça güçlü oluşu duygusal karmaşaya neden olabilir.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) İkili ilişkileriniz ve ortaklarınız konusunda hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün. Eşinizi duygusal bakımdan kendinize yakın hissedebilir, birlikte yakın çevreye geziler yapabilirsiniz. Kolay iletişim kurmanın zevkini çıkarın.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Sağlığınızla ilgili konulara ağırlık vermek durumunda kalabilirsiniz. Etrafınız için bir şeyler yapmak isteyebileceğiniz fedakar bir gününüzdesiniz. Günlük çalışmalarınızın hız kazanması parasal açıdan rahatlamanıza neden olabilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Burcunuzdaki Venüs'ün Akrep'teki Ay'la rahat açısı çok çekici olabileceğinize ve sosyal ortamlarda, kişiliğinizin hoş yönleriyle fark edileceğinize işaret ediyor. Sezgilerinizin güçlenmesi duyarlılığınızı artırıyor. Bu da aşk konusunda çok yardımcı olabilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Evinizde kendinizle başbaşa kalmak ve içinize kapanmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. İşle ilgili konularda aşırı düşünmek ruh halinizi olumsuz etkileyebilir. Eviniz için yaratıcı faaliyetlerde bulunarak rahatlayabilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Telefon trafiğinizin artacağı ve iletişim konusunda yoğunluk yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Yakın çevreye kısa yolculuklar yaparak eski dostlarınız ya da kardeşlerinizle görüşme fırsatları bulabilirsiniz. Yazılı ve sözlü anlaşmalar gündemde.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Meslek yaşantınızdaki olumlu gelişmelere bağlı olarak parasal rahatlama yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki sorunları konuşarak çözümleme yoluna gitmelisiniz. Aldırmaz tavırlar ilişkilerinizi çıkmaza sürükleyebilir.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Burcunuzdaki Ay'ın Venüs'le rahat açısı duygusal bakımdan rahat bir gün geçirebileceğinize işaret ediyor. Kendinizi fazlasıyla duyarlı ve sezgisel bakımdan güçlü hissedebilirsiniz. Maddi konularda rahatlama var.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Yalnız kalmak ve özel işlerinizle uğraşmak isteğinizin artacağı bir gün. Yaratıcı yönünüzü meditasyon yaparak destekleyebilir, iç sesinizi dinleyerek hareket edebilirsiniz. Eşiniz yalnız kalma istediğinizi anlayışla karşılayabilir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Arkadaşlarınızla biraraya gelip, grup çalışmalarında yer almak isteyebilirsiniz. Kendinizi ortaya koyma isteğinizin desteklenmesi motivasyonunuzu artıracaktır. İşbirliklerinizin sonuçlarını maddi olarak görebilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Mesleki konularda pozisyon şansları elde edebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilişkilerinizin güçlenmesi, yeni anlaşmaları gündeme getirebilir. Aşk ve sevgi konusunda düşünsel bazda anlaşabileceğiniz kişilerle biraraya gelmeniz mümkün.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Duygusal ve sevgi dolu yaklaşımlarınız size hoş bir gün geçirebilme fırsatını veriyor. Bugün spekülasyona ilgi duyabilir, sevdiklerinizle tatile çıkma planları kurabilirsiniz. Yüksek öğrenim gören balıklar için olumlu gelişmeler gündemde.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır