kapat

28.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yıldırım'ın zor seçimi
Rıdvan Dilmen'in antrenörlük diploması, takımın başında sahaya çıkmasına yetmiyor. Denizli'nin G.Saraylı olması sarı-lacivertli camiayı rahatsız ediyor

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Löw'ün yerine geçecek teknik direktör konusunda zor bir seçimle karşı karşıya.

Yıldırım, sarı-lacivertli takımda daha önce menajerlik yapan Rıdvan Dilmen'le görüştü. Futbol şube sorumlusu Ali Yıldırım da Milli Takım'ın hocası Mustafa Denizli'yle prensipte anlaştı.

Dilmen'in bir Birinci Lig takımını çalıştırmak için diplomasının yeterli olmaması ve bu nedenle, yanına mutlaka bir teknik direktör alınması zorunluluğu Yıldırım'ı düşündürüyor. Ayrıca camiada Dilmen'in henüz yeterli tecrübeye sahip olmadığı görüşü de hakim.

Mustafa Denizli'nin ise Galatasaraylı olması en büyük handikap. Bu nedenle Denizli'ye karşı çıkan gruplar var. Ayrıca Milli Takım'ın 5 Haziran'da Finlandiya'yı yenip yoluna devam etmesi halinde, Mustafa Denizli'nin işi de daha ileri tarihlere sarkabilecek.

Yıldırım, bunlara rağmen takımı Mustafa Denizli'ye, olmazsa Rıdvan Dilmen'e emanet etmek istiyor. Öte yandan Dilmen dün yaptığı yazılı açıklamada, "Polemiklere konu olacak bir teknik adam değilim. F.Bahçe'de görev almayacağım" ifadesini kullandı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır