kapat

28.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Öymen çarıkları giydi
CHP'nin yaralarını sarmak için yollara düşecek olan Altan Öymen hedefi hem örgütü tanımak hem de partiiçi barışı sağlamak...

KENDİSİNİ zor günlerin beklediğini bilen CHP Genel Başkanı Altan Öymen partisinin artık onarım dönemine girdiğini söyledi ve "Partide artık ayrılık gayrılık yok" dedi.

Altan Öymen, dün parti genel merkezinde CHP'nin 2 ay içinde ciddi bir yükselişe geçerek, Türkiye'de çağdaş atılımların projelerini ortaya koyacağını söyledi. Kurultaydaki kavga manzaralarının kendisini de rahatsız ettiğini belirten Öymen, "Benim dönemimde, bir daha böyle manzaralar yaşanmayacak. Yeni Parti Meclisi'mizin seçileceği olağanüstü kurultayda pet şişeler yerine çiçekler gönderilecektir" dedi.

CHP içinde, korsan liste çıkaranların dışında, hiç kimse ile sorunu olmadığını belirten Öymen, "Ayrılık gayrılık yok artık. CHP'de birlik ve barış var. Kurultaydan sonra en kısa sürede tüzüğü de yenileyerek, yeniden yapılanmayı başlatacağım" dedi. CHP'de Cumartesi günü İl Başkanları toplantısı yapılacak. Bu toplantıda, Olağanüstü Kurultay'ın günü tespit edilecek. Arkasından da Öymen, Türkiye gezisine çıkacak. Bölge toplantılarında CHP'nin sorunları tartışılarak, çözüm önerileri alınacak.

Odalar boşalmıyor...
Kurultayda yönetimin seçimi kaybetmesine rağmen, bazı parti yöneticilerinin odalarını boşaltmaması dikkat çekti. Öymen partideki idari işlerin yürütülmesi için Zeki Ünal'ı, mali işlerin yürütülmesi için ise Nihat Matkap'ı sorumlu kıldı. Buna rağmen, Cevdet Selvi, Haydar Oymak, Algan Hacaloğlu, Mehmet Sevigen ve bazı MYK üyelerinin odalarını boşaltmadığı ve çalışmayı sürdürdükleri dikkat çekti.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır